Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   La fel de sigură ca răsăritul de soare este și întâlnirea din fiecare toamnă cu clopoțelul din prima zi de școală. De la grupa 0 până la ultimul an petrecut în bancă, cu toții trecem mai întâi prin pregătirile pentru școală. Scolărești la Cărturești și anul acesta în perioada 8 august - 30 septembrie când rechizitele te așteaptă dichisite să le alegi și să reușești.

   Umple-ți ghiozdanul cu lucrurile care îți plac ție: caiete cu coperte colorate, penare BT21, pixuri cu urechi de pisică, radiere Harry Potter, chiar și evidențiatoare în formă de avocado. Tot ce ai nevoie pentru școală e în librărie și pe carturesti.ro. Și vine la pachet cu reduceri, ca să ieși pe plus! Adică:

   -10% reducere la cumpărăturile mai mari de 100 lei*
   -15% reducere la cumpărăturile mai mari de 150 lei*
   -20% reducere la cumpărăturile mai mari de 200 lei*

   Așa că trage aer în piept, fă-ți ghiozdanul și spune prezent! Curaj! Ai tot ce-ți trebuie ca să reușești!

   *Promoția se aplică exclusiv pentru: manuale și auxiliare, bibliografie școlară, cursuri de limbi străine, rechizite, ghiozdane, accesorii de birou și organizatoare, instrumente de scris (cu excepția brandurilor Parker și Lamy). Oferta este valabilă în perioada 8 august - 30 septembrie în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil. Reducerile nu se cumulează cu alte discounturi sau promoții.

   Achiziționând rechizitele din oferta Școlărești la Cărturești ajuți 120 de copii abandonați să își împlinească o dorință prin proiectul Borcanul cu zâmbete derulat de Asociația Ajungem Mari. 2% din vânzările Cărturești din cadrul campaniei vor fi direcționate către finanțarea programului de ieșiri în oraș și mici excursii pe care cei mici și le doresc.

   Scolaresti