Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Boulangerie at Home
      Boulangerie at Home
      Boulangerie at Home
      Boulangerie at Home
      Boulangerie at Home
      Boulangerie at Home
      Boulangerie at Home

      Boulangerie at Home

      Bread, Brioche, and Other Baked Delicacies
      5.0 / 10 ( 3 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      288
      ISBN:
      9780062887139
      Dimensiuni: l: 25.1cm | H: 33.3cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      A French pastry chef providers the tools and instruction you need to master the art of classic French bread and dough-based baked goods with this stunning cookbook featuring 100 recipes, infographics, 500 handy step-by-step photos, and an illustrated glossary.

      In this gorgeous bread bible, chef Rodolphe Landemaine simplifies the art of French baking as he teaches home cooks how to create a range of scrumptious French breads, including baguettes, brioche Parisienne, croissants, chestnut bread, petits gateaux, financers, and chouquettes. He provides clear, step-by-step instructions beginning with fundamental ingredients (flour, yeast, sourdough starter), recipes for basic doughs (bread dough, brioche dough, croissant dough), and fillings (pastry cream, almond cream, compote). He then teaches you the techniques such as kneading, fermentation, and shaping that are the heart of French baking.

      Landemaine follows these hands-on instructions with sixty recipes. He explains how preparation adds texture and flavor to each recipe, breaks down the techniques involved in its creation, and includes helpful photos for every step, as well as one large full-page photo of the finished bread. Boulangerie at Home also contains a helpful illustrated glossary that provides detailed directions to help you perfect your baking skills, from stocking key utensils to filling and decorating pastries to washes and methods for working with dough. The directions are accompanied by helpful how-to photos.

      A sophisticated, comprehensive, and accessible visual cookbook, Boulangerie at Home is your essential guide to making and enjoying mouthwatering French baked goods in your own kitchen.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.