Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      BRAND. Jocul antreprenorial la alt nivel

      BRAND. Jocul antreprenorial la alt nivel

      Teorie si practica in marketing
      8.5 / 10 ( 10 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      250
      ISBN:
      9786069488652
      Dimensiuni: l: 21cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Brand. Jocul antreprenorial la alt nivel (Teorie si practica in marketing) este primul ghid complet in limba romana despre branding, adresat antreprenorilor romani si pasionatilor de marketing.

      In lipsa unui brand bine definit, esti nevoit sa concurezi numai in baza pretului, ca in vremurile stravechi. Oamenii cumpara insa, de cele mai multe ori, din ratiuni emotionale. Tocmai asta face spectaculos un brand construit corect si de aceea reprezinta cel mai de pret bun al unei companii. Semnificatia pe care o are brandul pentru oameni este elementul care-i determina sa-l cumpere.
      Cartea se întinde pe 250 de pagini şi informația este împărțită în 17 capitole, fiecare dintre ele abordând câte un aspect important despre brandingul local şi internaţional.
      Studiile au demonstrat faptul că oamenii au preferințe diferite de a consuma informația și de aceea, cartea a fost construita pornind de la sistemul VARK de învățare. Așadar, prin cumpărarea cărții tipărite, vei avea acces şi la varianta digitală și audiobook, putând astfel să-ți alegi stilul favorit de învățare. Mai mult, în completarea informaţiei din carte, ai acces şi la 5 conţinuturi video secrete, inserate în cadrul anumitor capitole.
      Te vom ghida să adopți un mod de gândire aparte, care să te ajute să ajungi la esența și unicitatea afacerii pe care vrei să o dezvolți. Ne-am ales cu grijă cuvintele, exemplele și exercițiile, pentru a crea o carte accesibilă tuturor celor care vor să creeze afaceri care să dăinuiască în timp.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.