Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Bulevardele de centura

      Bulevardele de centura

      7.0 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      160
      Traducatori:
      Premii:
      ISBN:
      9789734650699
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Premiul Nobel pentru Literatura 2014

      In Bulevardele de centura (1972), naratorul, Serge Alexandre, se afla in cautarea tatalui, personaj fantomatic care aparuse pentru scurt timp in viata lui in adolescenta si care incercase sa-l omoare, impingindu-l pe sine intr-o statie de metrou. Au trecut zece ani de atunci. In vremurile tulburi ale Ocupatiei, Serge isi regaseste tatal in mijlocul unui grup obscur de la hanul Clos-Foucre, dintr-un sat de la marginea padurii Fontainebleau. Toti acei indivizi erau implicati in publicarea unui jurnal de denunt si santaj. Mai mult decit atit, tatal poarta un alt nume si nu-si recunoaste presupusul fiu. Oare totul s-a petrecut doar in inchipuirea tinarului? Va reusi el sa-si salveze parintele, un evreu deloc ingrijorat de riscurile la care se expune, de legaturile pe care le are?

      „Pasisem indarat de-a lungul vremii ca sa te regasesc si sa merg pe urmele tale. In ce an eram? In ce epoca? In care viata? Prin ce minune te cunoscusem cind nu-mi erai inca tata? De ce ma necajisem atita cind un cintaret spunea o «poveste evreiasca», intr-un cabaret care mirosea a lipan si a piele argasita, in fata unor clienti ciudati? De ce voisem, asa de curind, sa ma socot fiul tau?” (Patrick Modiano)

      „Eroii lui Modiano lasa in urma constringerile mediului lor social. Ei se afla intr-o eterna cautare a identitatii si evolueaza la jumatatea drumului dintre doua lumi, intre intuneric si lumina, viata publica si destinul la care viseaza.” (Liberation)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.