Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Cai in galop

   Cai in galop

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2010
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   360
   ISBN:
   9789736893780
   Dimensiuni: H: 20cm | l: 13cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Cai în galop, cel de-al doilea roman din tetralogia Marea fertilităţii, apărut la un an după Zăpada de primăvară, a fost ecranizat în 1985 într-un episod din filmul inspirat din biografia şi opera scriitorului nipon – Mishima: o viaţă în patru capitole, regizat de Paul Schrader, printre producători aflându-se Francis Ford Coppola şi George Lucas.

   Pasiunea care a răvăşit vieţile lui Satoko şi Kiyoaki mai stăruie în amintirea lui Honda, ajuns acum un judecător respectabil, cu o viaţă a cărei rutină nu pare să-l deranjeze câtuşi de puţin. Liniştea de care se bucură magistratul va fi spulberată de o întâlnire extraordinară: în timpul unei competiţii de kendo, Honda are revelaţia că tânărul luptător Isao Iinuma este reincarnarea lui Kiyoaki. Însă campionul de kendo, un idealist fără nimic din fragilitatea romanţioasă a lui Kiyoaki, s-a angajat pe un drum ce se va dovedi periculos. Până la fanatism şi sacrificiu nu mai este decât un pas, uşor de făcut pentru un bărbat impulsiv ca Isao. Va avea, de data aceasta, Honda puterea de a-şi salva prietenul

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.