Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Noi si civilizatiile extraterestre

      Noi si civilizatiile extraterestre

      5.5 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      168
      Volum din serie:
      4
      ISBN:
      9786062310349
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pentru a putea gestiona o astfel de intalnire si pentru ca o astfel de conlucrare intre noi si civilizatiile extraterestre sa genereze progres si echilibru e nevoie de onestitate, altruism, intelepciune, maturitate spirituala, sa ne vindecam de frici si de orgolii.

      Aceste civilizatii locuiesc pe Terra impreuna cu civilizatia umana dintotdeauna, dar abia acum constientizam aceasta realitate.

      Cand oamenii vor cunoaste adevarul despre extraterestri atunci nu-i vor mai zeifica si nici nu se vor mai teme de fiintele superioare din Univers.

      „Geneza ascunsa” poate fi reconstituita printr-un act de vointa sustinut de civilizatia umana, prin reevaluarea sistemelor de credinta si valori care ne determina calea.

      Prin informatiile dezvaluite si captate direct de la civilizatiile extraterestre, prin sesiunile de channeling in locurile energo-informationale, precum si spontan asa cum am avut surpriza in timpul scrierii acestui al patrulea volum „Noi si civilizatiile extraterestre” din seria cartilor „Calator in Infinit”, imi aduc aportul la dezvoltarea Lumii noastre.

      In paginile acestui volum se afla informatii senzationale transmise in locurile energo-informationale in 2018-2019 de catre „prietenii nostri stelari” care au legatura cu anul 2020 si aceste timpuri in care traim. Prin cunoastere si constientizare avem puterea de crea un viitor mai bun si astfel viata pe Pamant sa dainuie!

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.