Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Calea magica a intuitiei

      Calea magica a intuitiei

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      144
      ISBN:
      9786066393003
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!

      Descriere
      Ești gata să-ți urmezi propria cale magică,
      înțelepciunea divină, și să-ți realizezi visurile?
      Intuiția! Ba o ignorăm, ba ne simțim vinovați când ținem cont de ea. Adesea, prima noastră reacție la o situație este intuitivă, însă cum ne-o asumăm de fapt? Fascinanta lucrare Calea Magică a intuiției pune în cuvinte ceea ce simțim nedefinit cu privire la intuiție și ne demonstrează că, alături de imaginație și vizualizare, intuiția își are locul legitim în călătoria spre un nivel superior de spiritualitate.
      Pentru Florence Scovel Shinn, intuiția a fost un mod de viață. Ca urmare, cartea ei Calea Magică a intuiției conține 10 lecții prețioase pentru o viață spirituală autentică. Printre acestea, vei găsi observații valoroase despre puterea rugăciunii și a gândirii intenționate, despre forța generatoare a recunoștinței și despre cum formele de gândire, negative sau pozitive, îți afectează fericirea, sănătatea, iubirea, inteligența și capacitatea de a săvârși minuni.

      Cu o introducere de Louise Hay, această carte pătrunzătoare îți oferă afirmații puternice pentru a-ți cultiva intuiția și a te elibera de orice rezistență, frică și îndoială.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.