Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Calugarul urban

      Calugarul urban

      7.7 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      352
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067891287
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „Dacă te confrunți cu stresul, lipsa cronică de timp și dificultățile unei vieți ocupate, trebuie să citești neapărat această carte." — Dr. Sara Gottfried, autoarea bestsellerului The Hormone Cure.


      În lumea copleșitoare de astăzi, abia dacă mai reușim să ne concentrăm pe sănătate, relații și scopul nostru în viață. Deși avem acces la un noian de informații, singurul lucru pe care ni-l dorim cu adevărat – un sentiment de satisfacție și de mulțumire – rămâne imposibil de atins.
      Autorul își propune să schimbe această stare de lucruri. Prin practică, poți să oprești timpul în loc, să-ți refaci forțele și să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.
      Programul său pragmatic reunește instrumentele cu ajutorul cărora poți să-ți ridici existența pe un nivel superior și să redevii stăpân pe viața ta. Sub îndrumarea lui, vei învăța să-ți onorezi corpul și mintea, să te descătușezi de energia negativă care te blochează și să te eliberezi de toxicitate și de stresul în exces, ca să poți trăi la potențial maxim.

      „Călugărul urban conține multe tehnici practice legate de stilul de viață care te pot ajuta să fii mai fericit și mai sănătos." – Dr. Daniel G. Amen, autorul bestsellerului Change Your Brain, Change Your Life

      „Știm că pastilele nu pot rezolva criza sistemului occidental de îngrijire a sănătății. Stilul de viață este cheia. Călugărul urban descrie într-o manieră elegantă un mod de viață echilibrat, care ne readuce sănătatea, ajutându-ne totodată să ne relaxăm și să zâmbim. Recomand călduros această carte oricui încearcă să rămână sănătos în lumea noastră grăbită. " – Dr. Mark Hyman, director al Centrului de Medicină Funcțională din Cleveland, autor al bestsellerului The Blood Sugar Connection

      Pedram Shojai este doctor în medicină orientală, preot al mănăstirii Dragonul Galben din China, maestru Qigong și specialist în plante medicinale. Shojai organizează seminarii și tabere de meditație în toată lumea și este fondator al Școlii de alchimie Calea Taoistă. Locuiește împreună cu familia în Irvine, California.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.