Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cartea relatiilor

      Cartea relatiilor

      8.3 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      256
      ISBN:
      9786066392686
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Relatiile... Le dorim, le planuim, le asteptam, le construim, le distrugem, le deplangem... Uneori le savuram si le traim plenar. Si aceasta de mii de ani...
      Relatiile sunt principala cauza a stresului, deci si a imbolnavirii, la toate nivelurile: fizic, emotional, spiritual. Afla din Cartea Relatiilor ce anume nu merge de fapt in relatiile tale si cum sa scapi de frica in favoarea iubirii. Inegalabilul Valeriu Panoiu iti impartaseste in cartea de fata analizele sale profunde si, cu inconfundabilul sau stil tonic si constructiv, iti arata cum sa tragi linie si cum s-o iei de la capat cu mai multa intelepciune.
      Invata cum sa-ti refaci cea mai importanta relatie din viata ta: cea cu tine insuti. Apoi foloseste ghidajul lui Valeriu Panoiu pentru a-ti vindeca relatiile existente si pentru a crea unele noi care sa-ti aduca adevarata implinire!

      Valeriu Panoiu
      Astrolog, numerolog si formator, Valeriu Panoiu face consiliere individuala, preda cursuri si scrie. A publicat Astrologia de la Cer la Pamant, Numerologie si destin, Praf de stele, toate aparute la Editura For You.
      Valeriu este cunoscut pentru aparitiile frecvente la emisiunea de referinta 360 de grade (B1TV), pentru cartile si articolele ce propun o noua viziune despre integrarea cunostintelor ezoterice in viata de zi cu zi, pentru abordarea practica a conceptelor spirituale.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.