Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Cazuri clinice pentru biblioteca studentului la medicina

      Cazuri clinice pentru biblioteca studentului la medicina

      4.3 / 10 ( 18 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      192
      ISBN:
      9786065874299
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ghidul ideal pentru studenții aflați la debutul stagiilor clinice


      Volumul „Cazuri clinice pentru biblioteca studentului la medicină” reprezintă o modalitate pedagogică nouă și modernă, menită să stimuleze interesul și curiozitatea științifică a studenților.
      Cartea reunește o colecţie de cazuri clinice redactate de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, membri ai Societăţii Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB). Cazurile au fost prezentate în cadrul „Sesiunilor Ştiinţifice Medicale” organizate de SSMB, al căror partener constant este Editura ALL. Dr. Camelia Diaconu a acceptat cu bucurie să coordoneze lucrarea, participând cu mult entuziasm la proiectul tinerilor mediciniști. Atât pentru studenții care au redactat textele, cât și pentru cei care le vor studia, volumul simbolizează tranziția de la acumularea de noțiuni teoretice, uneori poate prea stufoasă și aridă, la implicarea practică în stabilirea diagnosticului și a planului terapeutic al unui pacient. Studentul la medicină pare mai interesat acum de o abordare pragmatică a domeniului și poate mai puțin de acumularea exclusivă a noțiunilor teroretice.
      Structura prezentărilor de caz este foarte ușor de urmărit: Introducere, Prezentarea cazului, Discuții și Concluzii. Patologiile prezentate sunt diverse și complexe: boli respiratorii, cardiace, digestive, renale, hematologice, neurologice, reumatologice, patologie malignă, ginecologică, ortopedică.
      Publicul-țintă: Acest ghid clinic oferit de colegii mai mari trebuie să își găsească neapărat locul în biblioteca oricărui student la medicină, aflat la debutul carierei profesionale.
      Alte lucrări semnate de Dr. Camelia Diaconu:
      Explorări funcționale în medicina internă
      De la simptom la diagnostic în practica medicală
      De la simptom la diagnostic în medicina internă
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.