Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   Ce Este Fericirea? Noua Istorioare Minunate Pentru Parinti, Copii, Bunici

   Ce Este Fericirea? Noua Istorioare Minunate Pentru Parinti, Copii, Bunici

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2009
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   216
   ISBN:
   9789731360768
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Adaugă în coș
   1800
   Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Fiecare dintre noi ne dorim fericirea si nu este om care sa nu se straduiasca sa ajunga la ea într-un fel sau altul. Dar, ce se ascunde în gândurile si doririle noastre privitoare la fericire? Oare zâmbet? Oare frumusete? Oare bucurie? Oare dragoste? Oare surâs? Oare bunatate? Oare mângâiere? Oare bunastare? Sau poate ca e o împletire din toate acestea? Orisicum, un lucru este adeverit: cu cât simtim ca fericirea este mai departe de noi, cu atât mai mult tânjim dupa ea.
   Ne dorim ca prin aceasta carte sa aducem în sufletele cititorilor mari sau mici un strop de lumina din care sa straluceasca bucuria, zâmbetul, frumusetea si dragostea cea nemincinoasa. De aceea, nadajduim ca, prin istorisirile cuprinse aici, sa se deschida niste portite spre taina adânca si luminoasa a fericirii. Ramâne ca fiecare dintre noi sa ne îndreptam catre aceasta taina, aducând închinare Celui Care ne-a zidit pentru fericirea Sa cea vesnica.
   Temelia acestei carti este uimirea pricinuita de delicatetea prin care Dumnezeu lucreaza cu sufletul omului. Gândul nostru de început a fost ca, prin povestirile de fata, sa se mijloceasca o apropiere de cugetul Sfintilor care si-au tainuit viata cu Hristos întru Dumnezeu (Coloseni 3, 3). În acest chip vietuind, ei s-au rugat sa ramâna nestiuti oamenilor si, prin aceasta, s-au împartasit din adâncurile dragostei si smereniei Domnului.
   Îl rugam pe fratele cititor sa ierte si sa îngaduie toata neputinta noastra, ca dimpreuna sa ne adâncim gândul inimii întru cuvântul dumnezeiesc al Mântuitorului nostru, Care a grait: „Tatal Meu pâna acum lucreaza; si Eu lucrez” (Ioan 5, 17).
   Se cuvine sa spunem ca aceste povestiri se adreseaza celor care au trecut deja de vârsta de zece ani. Si pentru ca apropierea de filele cartii sa sporeasca atât bucuria copiilor, cât si pe cea a parintilor, ori bunicilor, istorioarele au fost însotite de ilustratii.
   Asadar, acum nu ne ramâne decât sa îi rugam pe cititorii mici sau mari sa primeasca aceste istorisiri cu bunavointa, asemenea unei invitatii de a descoperi sau a redescoperi "Ce este fericirea?"
   L. S. Desartovici

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.