Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Cei pe care i-am uitat

   Cei pe care i-am uitat

   Represiunea comunista la Ploiesti (1948-1964)
   8.0 / 10 ( 1 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2020
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   712
   ISBN:
   4444000013176
   Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   „Cei pe care i-am uitat. Represiunea comunistă la Ploiești (1948-1964)” este un amplu studiu istoric de peste 700 de pagini dedicat modului în care comunitatea ploieșteană a fost brutal și amplu afectată de instaurarea regimului comunist. Prima parte cuprinde unsprezece studii de caz care urmăresc destine individuale și colective care au cunoscut experiența carcerală sau care au fost supuse urmăririi de către Securitate. Al doilea capitol este dedicat locurilor memoriei din oraș, spații istorice care au legătura cu represiunea desfășurată în primele două decenii postbelice. A treia parte cuprinde o cercetare a represiunii la nivel local, a modului în care s-a desfășurat și a efectelor sale, iar ultimul capitol este un dicționar al foștilor deținuți politici ploieșteni identificați până în prezent pe baza unor surse documentare certe.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.