Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Celalalt trup

      Celalalt trup

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Legare:
      Paperback
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Editura:
      Nr. pagini:
      256
      Traducatori:
      Tara de origine:
      Serbia
      Original Language:
      Sarba
      Original Title:
      Drugo telo
      ISBN:
      9789734706761
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 21cm
      Adaugă în coș
      2500
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cunoscut publicului roman ca unul dintre primii scriitori ai secolului XXI, Milorad Pavic cucereste din nou printr-un roman inconfundabil, tulburator, care porneste de la credinta ca exista, dincolo sau alaturi de trupul nostru pamantesc, si un trup al sufletului.
      Romanul este construit din povestea a trei cupluri din vremuri si locuri diferite: primul, în lumea de azi, cel din naratiunea cadru, este reprezentat de Liza Swift si sotul ipostaza conventionala a autorului; al doilea isi construieste povestea de dragoste fascinanta in Venetia anului 1764, in vremea Carnavalului (Zaharija Orfelin, tipograf si corector Anna Pozze); al treilea ii are ca protagonisti pe ieromonahul Gavril si frumoasa slujnica Aksinia, traitori tot în secolul XVIII, in primele decenii, la Sent Andrej, „pe Dunare, la o ora de trap de la Budapesta spre Nord”. Ce ii leaga, dincolo de revelatia iubirii? Cautarea unor semne ale celuilalt trup: inelul de piatra care îsi schimba culoarea pe deget vestind dragostea, fericirea sau sanatatea, „Lacrimile Maicii Domnului” si stihurile magice.
      „Acest celalalt trup al nostru duhovnicesc este alcatuit din amintirea trupului nostru pamântesc si din nadejdea acelui trup pamantesc ca n-o sa moara chiar de tot, ci ca se va asemui lui Hristos care ne întareste în aceasta nadejde prin Învierea Sa. Caci sufletul poarta în amintire urma sau imaginea trupului sau zic care e mort si se întoarce în tarana, dar pe care-l poate însufleti.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.