Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   Centrul nu se mai poate sustine

   Centrul nu se mai poate sustine

   Povestea nebuniei mele
   8.8 / 10 ( 6 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2016
   Editura:
   Nr. pagini:
   440
   ISBN:
   9786067198416
   Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
   Adaugă în coș
   6900
   Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat
   Livrare astăzi cu bicicleta.
   Livrare în 24h! (a doua zi)

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Cum este sa fii în pielea unui nebun? Cum te simti când esti haituit de demoni imaginari si torturat de vinovatia unor faradelegi nicicând comise?


   Cititorul român are acum la dispozitie o descriere vie a psihozei prin ochii unei femei curajoase, care a coborât în iadul schizofreniei, dar a reusit sa gaseasca drumul de întoarcere, bucurându-se în prezent de o casnicie fericita si o viata academica împlinita.

   Povestea nebuniei lui Elyn Saks debuteaza cu primele "voci" auzite în adolescenta, înfatiseaza apoi tentativele de suicid din anii de facultate si culmineaza cu istorisirea experientelor terifiante de spitalizare psihiatrica.

   Chiar daca vocile demonice n-au disparut cu totul nici astazi, autoarea povesteste cum a reusit, de-a lungul anilor, sa-si tina boala în frâu, sustinuta nu doar de medicatie si psihanaliza, dar si de prieteni empatici si de acea ordonare a vietii si a gândirii impuse de rigoarea academica.

   Lucida si captivant scrisa, cartea de fata ofera celor ce n-au trecut niciodata prin experienta personala a bolii psihice sansa de a întelege "din interior" trairile psihotice, ridicând totodata "un steag al sperantei pentru toti cei care se confrunta cu psihoza", dupa cum apreciaza psihologul Andrew Solomon, autorul cartii Demonul amiezii.

   Elyn Saks este profesoara de legislatie si psihiatrie la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din California de Sud si are un doctorat în psihanaliza.
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.