Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Cerneala
   8.6 / 10 ( 11 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2014
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   184
   Colectie:
   Traducatori:
   Ilustrator:
   ISBN:
   9786068564104
   Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 21cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Fernando Trías de Bes s-a născut la Barcelona, în 1967. A publicat până în prezent Norocul, Vânzătorul de timp, Cartea neagră a întreprinzătorului, Omul care şi-a schimbat casa pe o lalea, Miliarde de scoici, Relatări absurde, Cuvinte sub apa mării, Colec­ţionarul de sunete şi Povestea care mă descrie.

   Un librar din oraşul german Mainz. Un matematician specialist în formule exacte. Un corector stilistic incapabil să mai creeze un text. Un editor care nu a citit niciodată un volum până la capăt. Şi un tipograf în stare să imprime cu o cerneală care dispare de îndată ce literele au fost citite.  Şi astfel, cu simplitatea unei idei fantastice, singura carte care se citeşte cu inima va fi, în cele din urmă, tipărită.

   „Când termini de citit Cerneala, îţi simţi degetele pline de literatură şi paginile cărţii impregnate de gratitudine. O frumoasă metaforă despre esenţa literară a fanteziei umane.“ - FERNANDO IWASAKI

   „Un omagiu pentru lumea cărţilor, o poveste despre dorinţa de a da sens vieţii prin cuvânt. Cerneala n-a fost niciodată mai necesară ca astăzi. Spre a nu fi dată uitării imensa putere a cuvintelor.“ - JOSÉ CARLOS SOMOZA

   „Un calcul rapid al probabilităților l-a făcut să aleagă dreapta, fără să-și dea seama că, în felul acesta, se întorcea la promenada Rinului, pe care dorise s-o ocolească. Dacă ar fi luat-o la stânga, nu l-ar fi cunoscut niciodată pe Johann Walbach. A străbătut patru străzi și, când a intrat pe a cincea, s-a trezit în fața librăriei. Matematicianul s-a simțit cuprins de un fior. S-a oprit. A încercat să deslușească titlurile cărților expuse, însă imperfecțiunile geamului acționau asemenea unei lupe, iar literele aurii tipărite se curbau ca-ntr-un vis. S-a îndepărtat puțin și și-a ridicat privirea, ca să citească firma librăriei: Cerneala.
   Dinăuntru, părea că îl cheamă ceva.
   A intrat.“ - FERNANDO TRÍAS DE BES

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.