Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Coaching pentru performanta

      Coaching pentru performanta

      7.6 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      432
      Traducatori:
      Editia:
      a VI-a
      ISBN:
      9786067222852
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Coaching pentru performanţă este biblia industriei şi cu siguranţă lucrarea de referinţă pe care se bazează cei care sunt implicaţi în activităţi de coaching.

      Cartea prezintă un şablon simplu de coaching pentru traineri, plecând de la concepte precum conştientizare şi responsabilizare, unul care se bazează pe metoda întrebărilor şi a abilităţii de a asculta. Whitmore ne introduce în teoretizările modelului G R O W, ca format pentru şedinţele de training.

      Spre deosebire de cultura tradiţională de management, un trainer crede mai întâi de toate în potenţialul clientului. Whitmore ştie că oamenii sunt capabili să schimbe doar lucrurile de care sunt constienţi.


      COACHING PENTRU PERFORMANȚĂ ESTE CEA MAI BUNĂ CARTE PENTRU COACHII, LIDERII, MANAGERII DE TALENTE ȘI PROFESIONIȘTII DIN TOATĂ LUMEA.


      Un bestseller internațional, care prezintă influentul model GROW, această carte reprezintă un text fundamental pentru profesia de coach. Explică motivele pentru care cheia productivității, a dezvoltării și a implicării este să le oferi oamenilor posibilitatea de a da ce au mai bun din ei. O cultură plină de însemnătate a coachingului are potențialul de a transforma relațiile dintre diferite organizații și angajați și de a-i pune și pe unii, și pe ceilalți pe drumul către succesul pe termen lung.


      Această ediție aniversară, considerabil revizuită și adăugită, scrisă de Sir John Whitmore, pionierul coachingului, și de Performance Consultants, liderii mondiali în coachingul de performanță, va revoluționa metoda tradițională de abordare a culturii organizaționale. Exercițiile practice noi, exemplele din zona corporatistă, dialogurile despre coaching și glosarul de la finalul cărții susțin procesul de învățare. La acestea se adaugă un capitol nou, de impact, care vorbește despre măsurarea beneficiilor și a câștigului aferente investiției în coaching.

      În cea de-a cincea ediție a cărții Coaching pentru performanță, Sir John Whitmore și Performance Consultants explică de ce este nevoie pentru a ajunge la performanţa de top şi demontează miturile despre coaching.

      John McFarlane, Preşedinte Barclays PLC şi The CityUK


      Coaching pentru performanţă are un impact direct asupra modului în care muncim în companiile noastre. Le oferă liderilor și profesioniștilor în coaching un instrument fantastic și extrem de eficient pentru dezvoltarea oamenilor.

      Jean-Louis Araignous
      Coaching Program Manager,
      Volvo Group University

      Culturile care se bazează pe coaching au rezultate mai bune, sunt mai cinstite și mai sustenabile decât cele care merg pe sistemele tradiționale de management. Coaching pentru performanță este pentru orice lider care vrea să atingă excelența.

      Ludo Van der Heyden
      Profesor, INSEAD


      Prima și cea mai bună carte pentru lideri și pentru profesioniștii în coaching, fie ei tineri sau experimentați. Trece dincolo de abilitățile pe care le analizează cu dibăcie și explică însăși esența coachingului.

      Carol Kauffman, PhD

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.