Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Codul rutier. Actualizat la 10 ianuarie 2016

   Codul rutier. Actualizat la 10 ianuarie 2016

   4.0 / 10 ( 7 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   328
   Colectie:
   ISBN:
   9786066737319
   Dimensiuni: H: 20cm | l: 13cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Ingrijita de avocat dr. Mircea Ursuta, lucrarea Codul rutier (actualizat la 10 ianuarie 2016, cu modificarile intrate in vigoare la 31 decembrie 2015) contine:

   ● Studiu introductiv
   ● Extrase din Noul Cod penal si din Legile de aplicare a Noilor Coduri
   ● Acte normative conexe esentiale, inclusiv Procedura de utilizare a aparatelor radar si Reglementarea „cazierului rutier”
   ● O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, cu modificarile ulterioare
   ● TABELUL SANCTIUNILOR RUTIERE
   Epuizarea rapida a tirajului primelor trei editii ale prezentei lucrari confirma faptul ca aceasta culegere, care contine cele mai importante acte normative cu impact in materie rutiera, este necesara.

   La fel ca in cazul editiilor precedente, am incercat sa imbunatatim continuu prezenta lucrare, astfel incat aceasta sa constituie un instrument util de lucru pentru practicienii dreptului, dar si pentru orice cetatean ce este confruntat cu o problema de aplicare a legislatiei rutiere.

   Principala noutate pe care o aduce editia de fata este un tabel care cuprinde o sinteza a aplicarii normelor rutiere in materia constatarii contraventiilor la regimul rutier. Tabelul este util atat politistilor rutieri care sunt chemati sa constate contraventii rutiere, cat si persoanelor sanctionate, care pot verifica foarte rapid daca incadrarea juridica facuta de agentul constatator este cea corecta.

   Practic, tabelul cuprinde, in ordine alfabetica, incalcarile normelor rutiere, temeiul de drept al sanctiunilor, cuantumul amenzii si eventualele sanctiuni complementare ce urmeaza a fi aplicate – puncte de penalizare, suspendarea dreptului de a conduce, retinerea certificatului de inmatriculare etc. Ultima coloana indica valabilitatea dovezii de circulatie in ipoteza aplicarii unei sanctiuni complementare mai grave.

   De asemenea, prezenta editie cuprinde ultimele modificari in materia procedurii de obtinere a permisului de conducere si un scurt comentariu al acestora in cadrul studiului introductiv.
    

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.