Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Colectia Alpinism
      Colectia Alpinism
      Colectia Alpinism
      Colectia Alpinism
      Colectia Alpinism

      Colectia Alpinism

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Colectie:
      ISBN:
      0705632602867
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      Cutie cadou pentru pasionații de alpinism și sporturile de iarnă!
      Cuprinde:
      PROVOCAREA ÎNĂLȚIMILOR
      “Întâmplări incredibile… nu poţi decât să rămai cu gura căscată şi să te înclini respectuos” Sunday Star Times
      Omul care a reuşit, pentru prima dată, să pună piciorul pe Vârful Everest, omul care a condus o echipă de exploratori la Polul Sud, omul care a străbătut fluviul Gange de la ocean până la cer a adunat, pentru prima dată, toate aceste aventuri remarcabile ale unei vieţi speciale într-una dintre cele mai bune cărți de citit. Edmund Hillary a fost mai mult decât un explorator. El este omul care şi-a plătit datoria de onoare către Himalaya instaurând, în Nepal, un program îndrăzneţ de construire de şcoli, clinici, aerodromuri şi poduri. Cu implicarea sa activă, acest proiect a devenit din ce în ce mai puternic şi a crescut din ce în ce mai mult în cei şaizeci de ani de când autorul a escaladat Treapta Hillary şi şi-a condus companionul Tenzing Norgay pe ultima creastă a vârfului Everest.
      ,,Provocarea înălţimilor” este una dintre acele cărți motivaționale pe care le savurezi pagină cu pagină, fiind o reevaluare onestă a unei vieţi petrecute la limită. În acelaşi timp, este povestea unui om care a reuşit să cucerească o lume întreagă cu sufletul său.
      Dacă ai nevoie de inspirație, atunci trebuie să citești cartea autobiografică a lui Sir Edmund Hillary, Provocarea înălțimilor. Această carte motivațională arată că și o persoană obișnuită poate face lucruri uimitoare!
      Despre autor
      Sir Edmund Hillary s-a născut în 1919 la Auckland, Noua Zeelandă, şi a făcut parte din Forţele Aeriene neozeelandeze în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Distins cu titlul de cavaler pentru ascensiunea Vârfului Everest, din 1953, Hillary a reuşit numeroase „premiere” pe acest tărâm al aventurii şi al explorării. Și-a dedicat o mare parte din viață ajutând populația șerpa din Nepal prin Himalayan Trust, o organizaţie non-profit dedicată îmbunătăţirii vieţii locuitorilor din Munții Himalaya. Prin eforturile sale a reușit să construiască numeroase școli și spitale în această regiune îndepărtată, declarând că aceasta este cea mai mare realizare a vieții sale. Totodata, a publicat 10 cărți motivaționale si numeroase articole care dezvăluie imaginea unui om ce și-a dedicat viața pentru a-i ajuta pe alții. Sir Edmund Hillary a decedat pe 11 ianuarie 2008, la vârsta de 88 de ani, după ce a suferit un infarct miocardic. În urma sa a rămas imaginea unui om excepțional, concentrată în paginile unei cărți motivaționale, tradusă și în limba română de Editura Preda Publishing.
      ABANDONAT PE EVEREST
      Weathers este alpinistul de care mulți cititori își vor aduce aminte din fotografiile aparute în media ale unui barbat cu mâini puternice și bandajate și un chip degerat, care aproape că nu părea omenesc. Această carte inspirațională ne relatează povestea alpinistului Weathers care și-a pierdut echipa într-o furtună îngrozitoare, ce a izbucnit pe crestele superioare ale Vârfului Everest, în Zona Morții. Dupa ce a petrecut 18 ore în munti, la sub zero grade, acesta și-a recuperat miraculos simțurile și a putut să se îndrepte către tabară.
      ,,Îmi amintesc vag evenimentele de pe 10 mai, frigul cumplit mă anesteziase și începusem să-mi pierd cunoștința. La momentul respectiv nu știam că sunt pe cale să cunosc pentru prima dată moartea. În după-amiaza următoare, după o noapte și o zi petrecute afară, în cele mai aspre condiții imaginabile, pe când soarele cobora ușor spre linia orizontului am revenit din morți. Am deschis ochii. Acesta este un mister, un miracol pe care încă nu am reușit să-l înțeleg, chiar și după atâția ani.”, povestește protagonistul acestei cărți motivaționale care a făcut înconjurul lumii.
      ,,M-am ridicat cu greu în picioare, abia îmi păstram echilibrul. Eram pierdut. Eram aproape orb. Ambele mâini imi erau înghețate. Fața îmi fusese distrusă de frig. Nu mâncasem nimic de trei zile. Nu băusem nicio gură de apă de două zile. Probabilitatea de a găsi Tabăra de Sus de unul singur era aproape zero. Îmi amintesc că am început să merg dus de vânt, rugându-mă să fiu salvat dar înțelegând, treptat, că nu am nicio șansă să scap cu viață. M-am uitat în sus. Soarele se afla la cincisprezece grade deasupra orizontului, ceea ce însemna că într-o oră se va întuneca din nou, iar eu voi înghenunchia și voi lăsa frigul să mă învăluie pentru ultima dată.”, continua sa relateze cel al carei carti motivationale a reusit sa emotioneze milioane de oameni.
      Revenit în Statele Unite, dr. Beck Weathers și-a pierdut ambele mâini și a suferit o reconstrucție amplă a feței. Scrisă în colaborare cu Michaud, firul epic al acestei cărți motivaționale urmăreste viața dinainte și de după catastrofă a medicului texan, precum și perspectiva sa asupra a ceea ce s-a întâmplat în timpul expediției. Întreaga sa experiență se regăsește în paginile acestei cărți inspiraționale, tradusă în limba română de Editura Preda Publishing.
      Despre autor
      STEPHEN G. MICHAUD a scris nouă cărți - ca autor sau coautor – printre care și The Evil that Man Do și The Only Living Witness.
      PRIZONIER ÎN CARPAȚI
      Pe 5 ianuarie 2003, Ken Jones, fost membru al trupelor speciale britanice, este prins într-o avalanşă devastatoare în timp ce escalada sălbăticia îngheţată a Munţilor Făgăraş, în încercarea de a atinge cel mai înalt vârf din România, Vârful Moldoveanu. Aruncat de pe o stâncă, Jones îşi recapătă cunoştinţa doar pentru a se trezi învăluit de întuneric, separat de rucsac şi provizii, suferind de hipotermie şi prins în menghina unor dureri atroce cauzate de piciorul rupt şi bazinul fracturat. Cu degerături groaznice şi hemoragie internă, Jones reuşeşte să se târască timp de trei zile până la un refugiu, doar pentru a descoperi că greul abia acum urma să înceapă.
      Vă prezentăm una dintre cele mai bune cărți inspiraționale pentru un plus de motivație – o istorie a bătăliei pentru viaţă, a triumfului în faţa adversitătii şi a perseverenţei în faţa imposibilului. Impresionantă şi inspiraţională până la ultima pagină, povestea supravieţuirii lui Ken Jones reprezintă dovada vie şi de netăgăduit a forţei spiritului uman.
      Ken Jones, protagonistul acestei cărți interesante, este din Shropshire, vestul Angliei. Fost membru al forţelor armate britanice, Jones a făcut parte din Regimentul de Paraşutişti, unităţile de comando ale Forţelor Navale Regale şi alte diferite unităţi ale Forţelor Speciale Britanice. Ken este fondatorul seriei de evenimente Avalanche Endurance şi Race Director al Fun Dance Race Series Special Forces Challenge. Este solicitat ca speaker motivaţional la evenimente şi, în timpul liber, e îndrăgostit de sport, aer liber, munte, curse de ciclism (la care participă ori de câte ori are ocazia) şi şah, fiind un jucător pasionat. Viaţa lui se împarte între Lucca (Italia), San Diego (California) şi Elan Valley (Ţara Galilor).
      Odată cu lansarea de succes a acestei cărți inspiraționale, Editura Preda Publishing lansează şi colecţia iClimb, colecţie dedicată alpinismului şi iubitorilor muntelui.
      ”A înfruntat două avalanșe, a suferit răni care ar fi putut să îl ucidă, însă această experiență a devenit provocarea vieții sale. Zece ani mai târziu, încă bântuit de evenimentele de atunci, și-a deschis sufletul în paginile unei cărți motivaționale, despre lupta terifiantă pentru supraviețuire prin care a trecut.” - The Mail on Sunday
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.