Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Colectia Fotbal
      Colectia Fotbal
      Colectia Fotbal
      Colectia Fotbal
      Colectia Fotbal

      Colectia Fotbal

      5.1 / 10 ( 7 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      0705632602850
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cutie cadou pentru pasionații de fotbal!

      Cuprinde:
      BARCA. CREAREA CELEI MAI MARI ECHIPE DIN LUME
      Calitatea fotbalului jucat pe teren, consecvenţa jocului şi uimitoarele sale victorii din La Liga şi Liga Campionilor i-au consolidat Barcelonei statutul de super-putere a fotbalului mondial. Unii o consideră cea mai mare echipă a lumii, iar alţii îndrăznesc chiar să o numească cea mai bună echipă de fotbal din istorie. Cu alte cuvinte, nu avem cum să ne îndoim de faptul că vorbim despre una dintre cele mai bune cărți de citit din lumea sportivă.
      Pe parcursul celor 10 ani de carieră în care s-a dedicat fotbalului spaniol, Graham Hunter şi-a privit echipa de suflet – Barcelona – evoluând din ce în ce mai bine, crescând din ce în ce mai mult. Cunoştinţele sale, numeroasele poveşti din spatele scenei pe care le-a adunat direct de la sursă, întâmplările la care a asistat de-a lungul timpului sunt neegalate în lumea comentatorilor sportivi.
      Barça. Crearea celei mai mari echipe din lume, nu face parte din seria unor cărți despre fotbal tipice, fiind o adevărată călătorie fără precedent pe terenul, în vestiarul şi în culisele nedezvăluite până acum ale acestei forţe a sportului şi marketingului mondial care este FC Barcelona. Unul dintre punctele forte ale acestei cărți este numărul mare de interviuri începând cu Xavi și până la fostul director Txiki Begiristain.
      “Ideea inițială pentru titlul acestei cărți inspiraționale a fost ,,Cea mai bună echipă a tuturor timpurilor” dar ce rost ar fi avut? Există deja nume importante în fotbal care susţin asta. Opinia mea contează mai puţin decât a lor și în plus, sarcina mea este aceea de a prezenta maniera în care această echipă, sub conducerea unui om excepţional, Pep Guardiola, a demonstrat că este cea mai bună din lume […]” mǎrturiseşte autorul acestei cărți care trebuie citită cel puțin o dată în viață.
      Editura Preda Publishing a tradus în limba română una dintre cele mai bune cărți de citit pentru pasionații de fotbal și nu numai.
      Despre autor
      Nǎscut în Aberdeen şi suporter de o viaţǎ al clubului cu acelaşi nume, Graham Hunter a fǎcut primul pelerinaj în tainele fotbalului spaniol odatǎ cu World Cup 1982. Cariera lui de redactor şi comentator radio dedicat fotbalului a început în ultima parte a anilor ’80 şi s-a dezvoltat prin colaborǎri cu Sunday Times, The Daily Mail, The Sunday Herald, BBC Radio 5, Talksport şi ESPN SUA. Graham este corespondent UEFA şi a fost producǎtorul emisiunii FIFA TV la Campionatul Mondial din 2010.
      PELE. DE CE IUBIM FOTBALUL
      Fotbalul. Cel mai frumos joc. Cel mai iubit sport. Şi cine altcineva ne-ar putea vorbi despre motivele pentru care iubim acest sport dacă nu cel mai iubit jucător al tuturor timpurilor?
      Pelé ne dezvăluie într-una dintre cele mai bune cărți despre fotbal, odată cu amintirile şi trăirile sale, marea sa pasiune pentru sportul care l-a făcut celebru şi care i-a permis să influenţeze o planetă întreagă într-o manieră pe care nu şi-ar fi imaginat-o niciodată în copilaria sa din Baurú.
      La aproape 60 de ani de la prima sa apariţie pe gazonul unei Cupe Mondiale, în 1958, legendarul Pelé se dezvăluie cititorilor în calitate de autor, ambasador internaţional al sportului, om de afaceri şi mai presus de toate, iubitor pasionat de fotbal. În această carte inspiratională, Pelé duce cititorul către o călătorie personală pe masură ce dezvăluie secretele jocului, începând cu anii 50 și până în prezent.
      Înainte de Messi, Ronaldo sau Beckham a fost Edson Arantes do Nascimento – cunoscut drept Pelé. Numit „comoara naţională a Braziliei”, Pelé a făcut magie pe terenul de fotbal şi a vrăjit o lume întreagă cu talentul şi zâmbetul său cuceritor. Biografia sa poate fi integrată cu ușurință în seria cărților inspiraționale; Pelé explorează în paginile ei pentru prima dată istoria recentă a fotbalului, aşa cum a trăit-o în calitate de copil pasionat de joc, tânăr în căutarea afirmării sportive şi, ulterior, legendă internaţională a fotbalului. Cu detalii savuroase, sinceritate şi umor debordant, Pelé ne împărtăşeşte în această carte o serie de experienţe personale motivante, poveşti incredibile şi mai ales, o perspectivă asupra fotbalului şi lumii pe care doar vârsta, înţelepciunea, autenticitatea şi o viaţă de icon cultural mondial le pot oferi.
      Pelé a lăsat moștenire una dintre cele mai bune cărți despre fotbal – vorbim despre modalitatea sa de a transmite generaţiilor viitoare tot ce a învăţat, ca om şi ca sportiv, într-o viaţă trăită mai întâi în cartierele sărace ale zonei rurale braziliene şi apoi pe culmile gloriei internaţionale.
      Pelé şi-a început cariera la vârsta de 16 ani, odată cu semnarea contractului cu Santos Futebol Clube, clubul la care a rămas ca jucător timp de aproape 20 de ani. În 1958 a câştigat prima Cupă Mondială pentru Brazilia, la doar 17 ani devenind cel mai tânăr campion mondial din istoria fotbalului. A continuat câştigând alte două campionate mondiale, în 1962 şi 1970, ceea ce l-a transformat în singurul jucător de fotbal cu trei trofee Jules Rimet. Pelé, protagonistul acestei cărți inspiraționale, este de asemenea marcatorul cu cele mai multe goluri din istoria acestui sport: 1.283 de goluri în 1.366 de meciuri jucate. În 1999 a fost votat Jucătorul Secolului (World Player of the Century) de către IFFHS (Federatia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului). În acelaşi an, France Football, le-a propus foştilor câştigători ai Balonului de Aur să aleagă Jucătorul Secolului (Football Player of the Century); l-au ales pe Pelé. Tot în 1999 a fost ales Sportivul Secolului de către Comitetul Olimpic Internaţional, iar revista Time l-a inclus în lista celor „100 cei mai influenţi oameni ai secolului XX”. În 2013 a primit Ballon d’Or Prix d’Honneur din partea FIFA, în semn de apreciere pentru cariera şi realizările sale profesionale.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.