Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Copilul meu NU mananca!

   Copilul meu NU mananca!

   Cum sa ne bucuram de ora mesei fara stres
   1.0 / 10 ( 2 voturi)
   Categorii:
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2017
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   183
   Traducatori:
   ISBN:
   9786069434239
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Copilul meu Nu mănâncă! este frica oricărui părinte. Dr. Carlos Gonzalez, tată și medic pediatru a înțeleg acest lucru și a venit în întâmpinarea părinților îngrijorați.

   Părinții de pretutindeni se îngrijorează atunci când bebelușul sau copilul lor nu par să mănânce la fel de mult cât cred că ar trebui.

   În cartea sa Copilul meu Nu mănâncă!, Carlos González dă aceste temeri la o parte, explorând motivele pentru care un copil refuză mâncarea. El demontează capcanele graficelor de creștere și explicî cum creșterea și activitatea fizică afectează nevoile calorice ale copilului.

   Copilul meu Nu mănâncă! tratează pe larg problemele de alimentație ale copiilor. Cum apar ele, cum pot fi evitate și care sunt urmările dacă forțăm copilul să mănânce. discută despre cum pornesc problemele de mâncare și cum pot fi evitate. Copilul meu NU mănâncă! include poveștile mamelor și ce au simțit ele atunci când copiii lor nu mănâncă.
   Carlos González îi asigură pe părinții îngrijorați că un copil știe că are nevoie de mâncare și în ce cantitate. Copilul meu Nu mănâncă! este o reamintire a faptului că tot ce ar trebui părinții să facă este să ofere alimente sănătoase copiilor. Aceștia la rândul lor vor mânca exact cât au nevoie din ce li se va oferi.

   Carlos Gonzalez explică în cartea sa Copilul meu Nu mănâncă! de ce să forțezi un copil să mănânce mai multe decât are nevoie este un obicei nesănătos care nu duce decât la multe lacrimi și tantrumuri. Și dacă acestea sunt trecătoare urmările pot fi și unele mai grave precum obezitatea la vârste adulte.

   În cartea sa Copilul meu Nu mănâncă! autorul răspunde la întrebări precum:
   – De ce nu mănâncă copilul meu?
   – Cât de mult trebuie să mănânce un copil?
   – De ce nu le plac copiilor legumele?

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.