Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Coronita
      Coronita

      Coronita

      3.8 / 10 ( 4 voturi)
      Varsta recomandata:
      4-6 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      32
      Ilustratori:
      ISBN:
      9786069461563
      Dimensiuni: l: 21cm | H: 26cm
      Adaugă în coș
      5300
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cartea “Coronița” scrisă de Bianca Mereuță și ilustrată de Aliona Bereghici este un exercițiu de empatie și apreciere a celui care merită să fie respectat pentru ceea ce este – COPILUL.

      Băiețelul își dorește ca fiecare copil, dintre cei care îi sunt colegi, să fie apreciat de către adultul din mediul său de creștere. Si de învățare pentru ceea ce este, pentru abilitățile sale individuale. Pentru trăsăturile sale comportamentale și de caracter, pentru modul în care relaționează cu grupul social din care face parte.
      La final de an școlar, el vrea ca fiecare copil să primească câte o coroniță. Băiețelul își dorește ca învățătoarea să fie cea care îi va oferi fiecărui coleg acea coronița specială, potrivită caracterului său.
      Răspunsul vine din partea unei învățătoare blânde și empatice care și-a analizat clasa de-a lungul unui an. Care își cunoaște fiecare elev și care, la final, decide să le dăruiască copiilor experiența integrată a aprecierii. Învățătoarea aduce la școală un braț imens cu flori din care să creeze cu toții. Impreună, într-un exercițiu de colaborare și empatie, cele mai frumoase coronițe, iar copiii îi mulțumesc cu o îmbrățișare.
      O carte despre capacitatea de iubire, analiză și dăruire a copiilor. O carte despre modul în care copilul își dorește să fie văzut de adulții din preajma sa. O carte despre puterea adulților de a observa și a înțelege copilul. O carte despre modul în care adultul e nevoie să abordeze educația pentru a crește copii echilibrați și iubitori.
      Fiecare copil merită să crească stimulat de adultul care îl observă și îi apreciază calitățile individuale. Fiecare copil merită să trăiască în armonie și într-un mediu în care diferențierea pe criterii competitive să fie minimă. Fiecare copil va crește echilibrat și va colabora pentru atingerea unui obiectiv comun și pozitiv atunci când este văzut și stimulat să își cultive abilitățile emoționale și cognitive. Fiecare copil merită să fie educat de un adult care știe să îl atragă înspre colaborare și relație. Fiecare copil știe să dăruiască iubire și îmbrățișare. Să fie recunoscător, atunci când este întâmpinat de adultul de referință din mediul educațional cu respect și iubire.
      Atunci când copilul are în jurul său adulții potriviți, el își va găsi singur drumul în lume și îi va iubi pe semenii săi.
      Cartea este publicată în condiții tipografice de lux.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.