Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Craciunul mincinosilor

      Craciunul mincinosilor

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Legare:
      Hardcover
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2010
      Editura:
      Ilustratori:
      ISBN:
      9786069266410
      Dimensiuni: l: 23.5cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Craciunul Mincinosilor este o poveste de sezon care ii invata pe copii si nu numai, ca Mos Craciun functioneaza pe baze contractuale clare, in care fiecare dintre parti are propriile obligatii.
      In data de 2 decembrie copiii din oraselul Ionas primesc o scrisoare de la Mos Craciun prin care Mosul ii anunta ca este suparat pe ei fiindca nu-si respecta promisiunile. De aceea Mosul isi vrea inapoi cadourile pe ultimii trei ani. Daca nu, ameninta ca nu va mai veni niciodata. Gerea misiune avand in veder ca multe dintre jucarii erau date, stricate sau pur si simplu, indispensabile. Se creaza un comando de copii care isi propun sa salveze Craciunul.

      Comandoul este format din mincatoarea de dulciuri Sofia, data in urmarire generala la toate bomboneriile din oras. Mincinosul Tudor, care de trei Craciunuri nu a mai primit nimic motiv pentru care el are dilema cum dai inapoi nimicul.
      Geniul trist Mihai, care de ani de zile isi arunca cadourile de la Mosul fiindca primeste mereu jucarii cu toate ca el vroia carti si atlase. Sandra, fetita care acum trei ani de Craciun primise cel mai frumos cadou-vederea. Si Sofia, pianista, cea care in urma cu trei ani primise pianul, singurul ei companion si cel care o ajuta sa-si infranga dorul de parintii plecati in strainate la munca…Parinti care nu vin acasa decat de Craciun.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.