Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Creeaza un storybrand

   Creeaza un storybrand

   5.4 / 10 ( 17 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2021
   Tip copertă:
   Paperback
   ISBN:
   9786069138335
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Creează un StoryBrand: Clarifică-ți mesajul astfel încât clienții să-l audă / Building a StoryBrand: Clarify Your Message So Customers Will Listen de Donald Miller este un ghid practic și ușor de implementat al Metodei SB7 care poate schimba fundamental soarta afacerii tale. Cu alte cuvinte, cartea te va ajuta să concepi mesaje de vânzare pe care oamenii să le asculte și la care să reacționeze. În plus, din volumul de față nu vei afla doar o mulțime de lucruri noi despre afaceri și modul în care trebuie să comunice acestea cu clienții lor, ci și foarte multe lucruri interesante despre modul cum funcționează creierul uman și cum trebuie construite mesajele brandurilor pentru a fi ușor de înțeles de publicul cărora li se adresează.

   Prin urmare, nu exagerăm deloc când spunem că, dacă nu vei citi această carte, nu vei ști niciodată ce ar fi putut să devină afacerea ta!

   Donald Miller este CEO al StoryBrand (https://buildingastorybrand.com), o platformă online care oferă consultanță oamenilor de afaceri cu privire la dezvoltarea afacerilor și la consolidarea valorii personale pe o piață liberă. El este totodată coprezentatorul podcastului Building a Storybrand și autorul mai multor bestselleruri printre care se numără și volumul de față. În fiecare an, Donald Miller ajută în jur de 3.000 de lideri de afaceri să-și dezvolte companiile pe care le conduc prin simpla exprimare clară a mesajului brandului lor. Părerile lui Donald Miller referitoare la importanța comunicării clare a mesajului și poveștii brandului către clienți, au influențat mulți lideri și companii precum: Pantene, Chick-fil-A, Intel, Prime Lending, Zaxby's, etc. Donald Miller trăiește în Nashville, Tennessee împreună cu soția lui Elizabeth.

   Cartea de față te va face conștient de un lucru la care este posibil să nu te fi gândit până acum, și anume că: oamenii de afaceri nu se află doar într-o cursă a aducerii produselor pe piață, ci și într-o cursă a comunicării, din care câștigă cei care transmit clienților în modul cel mai clar de ce au nevoie de aceste produse în viața lor. Asta pentru că, trista lege a pieței, tristă dar cât se poate de adevărată, este că, de multe ori, cei care au cele mai bune produse de pe piață pierd în fața celor cu produse inferioare, dar care își comunică oferta mult mai clar. Prin urmare, pentru toți cei care au simțit la un moment dat că afacerea lor se confruntă cu această problemă, „Creează un StoryBrand” va face cât o mie de cărți de marketing la un loc!

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.