Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Cucerirea sociala a pamantului

   Cucerirea sociala a pamantului

   8.0 / 10 ( 1 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2013
   Editura:
   Nr Pag:
   392
   Traducatori:
   Dan Craciun
   ISBN:
   9789735042554
   Dimensiuni: H: 20cm | l: 13cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   „Cucerirea socială a pămantului, o lucrare uriaşă, profundă, palpitantă, ne înfăţişează o viziune cu totul nouă, deşi rezervată în privinţa viitorului, a evoluţiei speciei umane, a naturii umane şi a societăţii omeneşti. Numai Edward O. Wilson putea să alcătuiască această strălucită sinteză de biologie şi ştiinţe umaniste pentru a lumina necunoscutele originilor limbajului, religiei, artei şi culturii.“ (Oliver SACKS)

   „Curiozitatea plină de pasiune – semnul distinctiv al unei cariere remarcabile – l-a condus pe Edward O. Wilson la un şir de reflecţii obligatorii asupra condiţiei umane. În miezul cărţii sale clocoteşte tensiunea nerezolvată şi de nerezolvat a speciei noastre, aceea dintre egoism şi altruism. Wilson face o analiză fără cusur a forţei, deopotrivă creatoare şi distructivă, a moştenirii noastre biologice şi avansează cu îndrăzneală o cuprinzătoare teorie a originilor culturii umane. O carte minunată pentru toţi cei interesaţi de domeniul aflat la intersecţia ştiinţei cu umanioarele.“ (Stephen GREENBLATT)

   „De unde venim? Ce suntem? Încotro ne îndreptăm? Aceste întrebări celebre, înscrise de Paul Gauguin în giganticul său tablou tahitian din 1897, ne introduc în materia volumului Cucerirea socială a pământului. Alegerea lor dă seama de ambiţiile lui Edward O. Wilson, care a concentrat în această lucrare excepţională rezultatele a 60 de ani de cercetare a evoluţiei fiinţelor umane şi a insectelor sociale.“ (Financial Times)

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.