Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cultura tomatelor, ardeiului si vinetelor

      Cultura tomatelor, ardeiului si vinetelor

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      125
      Colectie:
      ISBN:
      9786066490168
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      1299
      Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      …in aceasta lucrare sunt prezentate tehnologiile de cultura la legumele din grupa „solano-fructoase” cu scopul de a oferi solutii practice pentru obtinerea unor recolte bogate si de calitate.

      In aceasta grupa sunt cuprinse: tomatele, ardeii, vinetele si papalaul.

      Cartoful timpuriu si de vara se trateaza in alta lucrare datorita particularitatilor biologice, ecologice si tehnologice diferite.

      Cuprins

      CUPRINS:

      INTRODUCERE

      CAPITOLUL I - TOMATELE

      1.1.Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
      1.2.Originea şi aria de răspândire
      1.3.Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
      1.4.Exigenţe ecologice
      1.5.Soiuri şi hibrizi
      1.6.Tehnologia culturii tomatelor
      1.6.1.Tehnologia culturii tomatelor în câmp
      1.6.2.Cultura tomatelor în solarii
      1.6.3.Tehnologia culturii tomatelor în sere
      1.6.4.Tehnologia culturii tomatelor în răsadniţe
      1.7.Tehnologia producerii seminţelor
      de tomate

      CAPITOLUL II - ARDEIUL

      2.1. Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
      2.2.Originea şi aria de răspândire
      2.3.Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
      2.4.Exigenţe ecologice
      2.5.Soiuri şi hibrizi
      2.6.Tehnologia culturii ardeiului
      2.6.1.Tehnologia culturii ardeiului în câmp
      2.6.2.Cultura ardeiului în solarii
      2.6.3.Cultura ardeiului în sere
      2.6.4.Tehnologia culturii ardeiului în răsadniţe
      2.7.Tehnologia producerii seminţelor de ardei

      CAPITOLUL III - VINETELE

      3.1.Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
      3.2.Originea şi aria de răspândire
      3.3.Particularităţile botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
      3.4.Exigenţe ecologice
      3.5.Soiuri şi hibrizi
      3.6.Tehnologia culturii vinetelor
      3.6.1.Tehnologia culturii vinetelor în câmp
      3.6.2.Tehnologia culturii vinetelor în solarii
      3.6.3.Tehnologia culturii vinetelor în sere
      3.6.4.Cultura vinetelor în răsadniţe
      3.7. Tehnologia producerii seminţelor de vinete

      CAPITOLUL IV- PĂPĂLĂUL

      4.1.Origine şi răspândire
      4.2.Particularităţi botanice şi biologice.
      4.3.Exigenţe ecologice
      4.4.Cultivare
      4.5.Tehnologia culturii

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.