Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Cum sa cream o relatie spirituala
      Cum sa cream o relatie spirituala

      Cum sa cream o relatie spirituala

      7.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      9786066391719
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      O carte onestă și necomplicată despre cel mai complicat subiect: relațiile dintre oameni.

      O carte ce merge direct în esența relației de iubire și devine astfel un ghid pentru aceia care își doresc să întemeieze o asemenea legătură sau pentru aceia care au deja parte de ea.
      Adevărata relație de iubire, sănătoasă și fertilă, crește numai prin rădăcinile robuste oferite de buna întocmire spirituală a celor doi parteneri de viață. Cele șapte legi spirituale discutate în cartea „Cum să creăm o relație spirituală” oferă un ghid pentru cuplurile care s-au dedicat evoluţiei spirituale reciproce, indiferent de faza în care se află relația lor.

      „Relaţia este cea mai dificilă și mai interesantă cale spirituală care ne este disponibilă pe planetă la ora actuală. Nicio altă cale nu ne aduce la suprafaţă îndoielile, fricile și nesiguranţele ascunse pentru a fi vindecate într un mod atât de definitiv. Avem nevoie de mult curaj ca să vedem acele părţi din noi înșine pe care le acceptăm cu greu și care ne sunt reflectate de către partenerii noștri. Totuși, prin împăcarea cu partenerii noștri ne împăcăm cu noi înșine și ajungem să ne experimentăm propria plenitudine.“ (Paul Ferrini)


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.