Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Cum sa cresti un copil sigur de sine

   Cum sa cresti un copil sigur de sine

   Parentajul bazat pe Cercul Sigurantei
   4.6 / 10 ( 13 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2017
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   384
   Traducatori:
   ISBN:
   9786064001757
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Părinții din ziua de astăzi simt în mod constant presiunea de a fi "perfecți". Însă, încercând să facă totul "ca la carte", ei pierd din vedere ceea ce copiii au realmente nevoie pentru siguranța lor afectivă, afirmă autorii cărții de față. Creatori ai eficientei metode de parentaj "Cercul Siguranței", cei trei psihoterapeuți americani îi învață pe părinți (dar și pe psihologi) cum poate fi păstrat echilibrul între dorința de a proteja copilul și nevoia acestuia de autonomie, ce fel de nevoi emoționale poate exprima sugarul sau copilul aflat în dificultate, dar și în ce fel părintele poate să-și ajusteze propriul stil de parentaj, dând dovadă de flexibilitate, de o mai bună înțelegere de sine și de disponibilitatea de a învăța din greșeli. Plină de cazuri sugestive, de instrumente intuitive ("muzica rechinilor", "Mâinile care susțin Cercul Siguranței" etc.) și de teste de autoevaluare, cartea oferă soluții pentru crearea și întărirea atașamentelor sigure între părinții și copii.


   Kent Hoffman, Glen Cooper și Bert Powell, psihoterapeuți de orientare psihanalitică, având peste 30 de ani de experiență în tratarea copiilor și adolescenților, activează în cadrul centrului Circle of Security International din Spokane (Washington), formând părinți și psihologi în metoda de intervenție "Cercul Siguranței", bazată pe teoria atașamentului.

   Christine M. Benton este o scriitoare profesionistă din Chicago.
   Media

   "Cartea autorilor Kent Hoffman, Glen Cooper și Bert Powell, psihoterapeuți cu 30 de ani de experiență clinică, au dezvoltat un program de educație a părinților și psihologilor Circle of Security International având ca fundament teoria atașamentului. Programul este, din punctul meu de vedere, extrem de valoros pentru că readuce teoria atașamentului în preocupările părinților și oferă și instrumente validate științific, mai ales acum când piață este invadată de „experți de parenting” și este o inflație de „teorii” fără fundament științific. Consecințele aplicării unor metode de „educație” fără un fundament solid științific sunt evidente și adesea dramatice. Putem face rău din păcate și nouă și copiilor când aplicăm ceva cu ce simțim că „rezonăm” sau este bine „vândut” și promovat. Cartea era necesară pentru că clarifică ce înseamnă un atașament sigur și sănătos, care sunt sensibilitățile noastre și ale copiilor, de la respingere, abandon sau suspiciune, neîncredere. În cultura noastră cu o mare încă atenție față de greșeală, cu o familiarizare nesănătoasă cu critica și atacul la persoană, cu suspiciunea și abandonul, Cercul Siguranței și acest text a adus o perspectivă sănătoasă la c are părinții se pot raporta cu încredere. Este un text despre emoții, ce înseamnă conectare, care sunt nevoile copilului și cum putem face diferența între nevoile lui și nevoile noastre sănătoase. O carte pe care o puteți face cadou prietenilor care au copii, indiferent de vârstă. Le va fi foarte utilă." Domnica Petrovai

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.