Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Cum sa ne pastram copiii aproape

      Cum sa ne pastram copiii aproape

      De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii
      5.2 / 10 ( 224 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      9786069434208
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dr. Neufeld a numit acest fenomen "orientare de la egal la egal", si se refera la tendinta copiilor si tinerilor de a cauta la colegii lor de generatie un sistem de valori morale, identitate si coduri de comportament. Orientarea copiilor catre cei de aceiasi varsta cu ei submineaza coeziunea familiei, otraveste atmosfera scolara si favorizeaza un comportament agresiv, ostil si o sexualizare de la varste foarte mici.

      Acest tip de comportament conduce la hartuirea sexuala, violenta juvenila si fenomenul de bullying din curtea scolii; efectele indepartarii de se pot vedea in infractionalitatea crescuta. Din pacate, parintii nu iau atitudine decat atunci cand situatia este aproape tragica.
      Conceptele, principiile si sfaturile practice din Cum sa ne pastram copiii aproape. De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii le vor arata parintilor cum pot satisface nevoia innascuta a copiilor de a-si gasi directia si de a se raporta la o autoritate pentru a primi caldura, atentie si dragoste.
      Media

      "Această carte este o lucrare foarte valoroasă în viziunea mea pentru că ne invită să conștientizăm că multe din problemele pe care le au părinții cu copiii lor sunt din cauza unui atașamanet care, de fapt, nu există! Copiii au nevoie de acest atașament, este o nevoie indispensabilă, as spune! Lipsa atașamentului este “creată” și “susținută” de noi, adultii, din viața lor. Această carte vine și cu exemple, povești personale ale altor părinți, dar și cu elemente clare de știință legate de faptul că putem repara, recâștiga, recrea o relație de atașament sigur cu copiii noștri în orice etapă a vieții!" Monica Mereuță

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.