Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Cum sa-ti cumperi o casa

   Cum sa-ti cumperi o casa

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2017
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   184
   ISBN:
   0705632271940
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Volumul "Cum sa-ti cumperi o casa!" este un ghid care urmareste pas cu pas etapele ce trebuie parcurse la achizitia unei case.

   Sunt explicate si exemplificate cele trei mari criterii de care trebuie sa se tina cont -locul (zona plus vecinatatile), pretul si calitatea. De asemenea, au fost stranse mediile de informare, unde si cum pot fi gasite cele mai bune oferte de case si mijloace de finantare, cum trebuie selectate, ce diferente exista intre acestea si ce trebuie avut in vedere atunci cand se calculeaza pretul real al locuintei, care sunt costurile ascunse.

   In toate capitolele exista numeroase exemple de cumparatori care au facut o investitie profitabila din locuinte in ultimii ani si cheia succesului lor. Dar se prezinta si cazuri de cumparatori care s-au grabit si au ales prost, la care se explica unde si ce au gresit.

   Despre autor: Maria Seder Neda este de formatie jurnalist economic, a lucrat 8 ani la publicatia saptamanala Capital, unde a scris articole despre piata imobiliara, a publicat in EUROPE REAL ESTATE YEARBOOK, a moderat emisiunea Casa Perfecta, de la radio RFI si in prezent este implicata in mai multe proiecte de media si comunicare.


   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.