Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna Multumesc
   Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna Multumesc
   Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna Multumesc
   Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna Multumesc
   Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna Multumesc

   Cum sa-ti inveti dragonul sa spuna Multumesc

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Varsta recomandata:
   2-4 ani
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2021
   Tip coperta:
   Hardcover
   Nr. pagini:
   20
   Ilustratori:
   ISBN:
   5948495004682
   Dimensiuni: l: 18cm | H: 18cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Cum să-ți înveți dragonul să spună MULȚUMESC, o carte potrivită copiilor cu vârsta peste 2 ani, îi invită pe aceștia să descopere cum a învățat puiul de dragon să spună MULȚUMESC.

   Lily este o fetiță puternică și are ca prieten un pui de dragon. Trebuie să îl antreneze și să îl învețe tot ce știe – în special cele mai importante cuvinte magice: te rog, mulțumesc, bună ziua și îmi pare rău. Totuși, nu este întotdeauna ușor. Micul dragon este un pic neînțelegător și intră într-o mulțime de probleme și nu înțelege întotdeauna de ce trebuie să spună aceste cuvinte. Dar Lily este răbdătoare și, pas cu pas, îl va face să înțeleagă care dintre cuvintele magice este cel mai potrivit pentru situația în care se află.

   Astăzi este o zi specială – este ziua de naștere a puiului de dragon. În timp ce el doarme, Lily îi pregătește o mare surpriză. Afară îl așteaptă prietenii lui, un munte de cadouri și masa plină cu prăjiturile preferate. Aflați cum Lily îi arată puiului de dragon să fie politicos și descoperiți cum îl învață să spună cuvântul magic MULȚUMESC.

   Cărțile din această serie sunt drăguțe și conțin povești amuzante care îi fac pe copii să înțeleagă importanța „cuvintelor magice” și îi ajută să fie politicoși. Sunt oferite exemple practice de situații, ceea ce face mai ușor pentru cei mici să înțeleagă semnificația și utilizarea cuvintelor.

   DESPRE AUTORI:

   Eleonora Fornasari este autor de cărți pentru copii, scenarist de televiziune, ilustrator, designer grafic și expertă în conținut audiovizual pentru copii. A susținut seminarii pe această temă la mai multe universități internaționale. În 2011, după absolvirea ca grafician, a lucrat trei ani într-o agenție de publicitate. În aceeași perioadă, a lucrat cu Teatrul Național din Budapesta și a realizat primele sale ilustrații pentru copii.

   Anna Lang este grafician și ilustrator de origine maghiară care trăiește și lucrează în prezent în Sardinia. După ce a urmat Universitatea Maghiară de Arte Frumoase din Budapesta, a devenit designer grafic în 2011. În ultimii ani a ilustrat în mod strălucit o serie de titluri pentru White Star Kids.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.