• 0
      Coșul tău este gol.
      ×

      În aceste zile, depozitul nostru este în proces de inventar. Comenzile plasate de vineri, 17 ianuarie, ora 15:00, până duminică, 26 ianuarie, vor fi procesate începând de luni, 27 ianuarie . Mulțumim pentru înțelegere!

      De ce inotam
      0.0 / 10 (0 voturi)
      NaN
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2021
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      240
      Traducatori:
      ISBN:
      9786069502099
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm

      4900
      Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      De ce inotam este un elogiu adus inotului si celor care il practica, si totodata o invitatie greu de refuzat catre toti cei care vor sa-l descopere. Compus din cinci perspective - supravietuire, stare de bine, comunitate, competitie si stare de flux - volumul este o scufundare rapida in istoria inotului, cu povesti captivante scrise cu multa verva si talent.

      Pornind de la povestea incredibila a lui Guðlaugur Friðþórsson, secundul unui vas de pescuit naufragiat in sudul Islandei, care a supravietuit timp de sase ore in marea inghetata, Bonnie Tsui cauta sa descopere ce anume din apa ne seduce, in ciuda pericolelor ei, si de ce revenim, iar si iar, la ea.

      De ce inotam este o explorare culturala si stiintifica a relatiei noastre cu apa si cu inotul. Inotul poate sa insemne vindecare si sanatate sau poate sa fie calea spre comunitate prin intermediul echipei, al clubului sau al unei ape pe care o indragim si o impartim. Daca devenim suficient de buni, inotul poate sa devina prilej de competitie – un mod de a ne testa caracterul. Inotul este si despre minte. Sa-ti gasesti ritmul in apa inseamna sa descoperi un mod nou de a fi pe lume, printr-o stare de flux. Asta tine de relationarea omului cu apa, de modul in care afundarea noastra ne poate stimula imaginatia.

      Recenzii și comentarii

      de Corina C. | 29/05/2019 20:49

      In momentul in care evitam situatii de teama unui posibil viitor in care am putea experimenta senzatii dureroase fizice sau mentale, ar trebui sa stim ca suntem in incurcatura. In incurcatura de a nu ne trai viata. Tot ceea ce simtim in momentul cand experimentam o frica patologica este incontrolabil. Simtim ca nu ne poate ajuta nimeni pentru ca nimeni n-ar putea intelege ceva despre care noi insisi credem ca e irational. Dar, uite ca sunt multi oameni care experimenteaza asa ceva, iar Christophe Andre este aici pentru a ajuta. Stie cum sa gestioneze irationalitatea. Va recomand cartea in cazul in care v-ati dat seama ca nu va place viata dumneavostra asa cum e din cauza paraliziei provocate de frica.

      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.