Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      De data asta e altfel
      5.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2012
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      608
      Traducatori:
      ISBN:
      9789731931906
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      De-a lungul istoriei, tari bogate si sarace deopotriva au trecut printr-o varietate de crize financiare, dand bani cu imprumut, luand bani cu imprumut, prabusindu-se si ridicandu-se la loc. De fiecare data, expertii au proclamat: „De data asta e altfel” – pretinzand ca vechile reguli de evaluare nu se mai aplica si ca noua situatie nu seamana aproape deloc cu dezastrele din trecut.

      Aceasta carte demonstreaza ca aceasta abordare pleaca de la o premisa gresita. Acoperind saizeci si sase de tari, de pe cinci continente, De data asta e altfel prezinta o trecere in revista completa a varietatilor de crize financiare si ne calauzeste prin opt secole uluitoare de insolvente guvernamentale, panici bancare si accese inflationiste – pornind de la deprecierile de moneda din epoca medievala si ajungand pana la catastrofa creditelor substandard din zilele noastre.

      Carmen Reinhart si Kenneth Rogoff, doi economisti reputati, ale caror studii au influentat dezbaterile despre politicile de actiune care sa raspunda actualei crize financiare, ne provoaca intelectual, sustinand ca aceste crize financiare sunt un ritual de trecere universal pentru toate natiunile – fie ele economii de piata avansate, fie inca emergente.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.