Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Decat o Revista Nr. 23

      Decat o Revista Nr. 23

      1.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Colectie:
      ISBN:
      2000000653105
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cu tema Recuperări, DoR #23 e o colecție de acte de arheologie – unele pe teren, cum sunt căutările prin păduri ale fotografilor Michele Bressan și Bogdan Gîrbovan –, altele emoționale, cum sunt eseurile menite să recreeze locurile și timpurile din care venim.

      DoR #23 e plin de povești în care autorii sau protagoniștii sapă. În pământ, în poveștile altora, în ei înșiși. Recuperările din acest număr al revistei ne reamintesc că totul se topește încontinuu în jurul nostru, că viitorul e imprevizibil (și ajută să revenim în trecut pentru a-l înțelege), dar că niciodată nu vom ști suficient și că asta ne e condiția. Nu săpăm pentru a dezlega pe deplin mistere, ci pentru a găsi suficiente răspunsuri pentru un pas următor mai chibzuit.


      Din cuprins: Cine a fost Nelu Tilie, cel mai în vârstă dintre victimele incendiului din Colectiv, cel pentru care totul – munca, distracția, prietenii – era legat de muzica rock. • Cum a ajuns Cristina Neagu cea mai valoroasă handbalistă din lume. • Ce descoperi, despre România și despre tine, când cauți urmele istoriei pentru un proiect artistic. • Cum e viața uneia din multele adolescentele din România care au rămas însărcinate. • De ce nu a plecat Ana Blandiana din țară, atunci când a avut ocazia.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.