Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Decat o Revista - Nr. 35

      Decat o Revista - Nr. 35

      9.0 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Colectie:
      ISBN:
      2000000870649
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 23cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      DoR #35 reflectă realitățile multiple în care trăim simultan. Uneori suntem conectați doar la cea care e mai interesantă și presantă pentru fiecare dintre noi (adică „fiecare cu bula lui”), dar asta nu înseamnă că celelalte realități nu sunt prezente.

      În România lui 2019, YouTube e homepage-ul generației 2000, iar Selly – al cărui canal va atinge curând două milioane de abonați – e printre cele mai mari și mai dinamice nume. Irina Tacu povestește cum a ajuns în șase ani cel mai urmărit și căutat vlogger și cum e diferită faima de care se bucură de cea a unor artiști amplificați de televiziuni și media tradițională.

      Dar Selly și viteza generației lui nu e singura narațiune contemporană. De aceea, poveștile din cele 224 de pagini ale DoR #35 trec de la singurătatea depresiei la nostalgia meselor în familie, de la hotărârea cu care handbalista Cristina Neagu scrie #iwillbeback pe Insta, la crimă – cea mai tragică urmare a violențelor fizice și de limbaj cu care tratăm femeile în România, de la un prim-ministru maghiar care visează la o Uniune Europeană creștină și îmbrățișătoare de steaguri și granițe, la o fostă ministră a educației din Moldova, care reprezintă treimea de populație care muncește în diaspora și dă zilnic refresh, ca să vadă dacă o merita vreodată să revină.

      Dacă merită să revină se întreabă și tinerii din fotoreportajul care închide acest număr: după ani de protestat în piețele din București, au plecat în Cehia, unde spun că le e mai bine. Tot o piață, Piața Victoriei, e și pe copertă. 1 decembrie (România) e o lucrare a pictorului Roman Tolici, făcută în 2006. „Semaforul roșu exprimă ce exprimă un semafor roșu – stop”, spune Roman. „Ceața exprimă ce exprimă ceața – nesiguranță, neclaritate. Ce este cu adevărat trist e că la 13 ani de la realizarea acestei lucrări, valabilitatea ei rămâne neschimbată. Suntem tot în ceață și semaforul e tot pe roșu.”

      Din cuprins:

      – Cum a ajuns un adolescent din Craiova să aibă un vlog cu două milioane de abonați?
      – O colecție de povești despre ce spune mâncarea despre cum trăim.
      – Cum merge a treia recuperare a Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii.
      – Istoria unor abuzuri și descoperirea propriei sexualități.
      – Ar trebui să ne pese de alegerile din Moldova? Maia Sandu spune că da.
      – În prag de alegeri electorale, o privire către Ungaria și dorințele de expansiune ale lui Viktor Orbán.
      – Povestea unei relații de 20 de ani care s-a încheiat cu o crimă.
      – Doi tineri români decid că viața poate fi mai bună în altă parte.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.