×

Call center-ul nostru va fi închis în perioada 18-21 aprilie. Comenzile plasate în perioada 17 aprilie, ora 16:00 - 21 aprilie vor fi procesate începând cu 22 aprilie. Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!

Delicii chinezesti

Delicii chinezesti

5.0 / 10 (1 voturi)
NaN
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2019
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
146
ISBN:
9786060290032
Dimensiuni: l: 20cm | H: 25cm

Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!
Descriere

Delicii chinezesti. Un periplu prin opt traditii culinare ale Chinei


China este unul dintre locurile natale ale civilizatie umane. Natiunea chineza si-a constituit o splendida cultura, printr-o indelungata creatie si o practica asidua. Bucataria chinezeasca, in calitate de parte integranta a culturii chineze, se poate mandri cu o istorie indelungata si bogata. Gastronomia chineza, dimensiune valoroasa a mostenirii culturale chineze, este cunoscuta in lumea intreaga, atat pentru talentele culinare speciale pe care le presupune si pentru aromele sale atat de diverse, cat si pentru efectele sale terapeutice. Pentru a dezvolta si populariza cultura gastronomica traditionala chineza si pentru a-i ajuta pe prietenii nostri straini sa inteleaga mai bine arta bucatariei chinezesti, autorul combina bucataria traditionala chineza cu obiceiurile culinare malaieziene.
Cartea de fata se imparte in trei parti, incluzand un rezumat al gastronomiei chinezesti, si cuprinzand opt tipuri de bucatarii, cu texte detaliate si ilustratii atractive. Selectia preparatelor a avut in vedere atat materialele brute utilizate, cat si condimentele care dau gusturile. Datorita punerii in evidenta a metodelor „bucatariei verzi” si a fezabilitatii acestora, cartea este potrivita pentru oricine care simte placerea de a gati.
Maestrul bucatar chinez Li Xin, Profesor Asociat si Vice-presedinte al Scolii de Turism si Arte Culinare din cadrul Colegiului Economic din Zhejiang, a avut nevoie de doi ani pentru a scrie aceasta carte. Cartea a fost tradusa in limba engleza de catre Domnul Xiong Yuan, Lector la Scoala de Studii Internationale din cadrul Colegiului Economic din Zhejiang. Cultura gastronomica, obiceiurile alimentare, tehnicile culinare, ca si standardele cantitative prescrise in aceasta carte au fost stabilite de catre Dl. Yang Liu, Presedinte al Asociatiei Mondiale a Gastronomiei Chineze, si de catre Dl. He Yeke, Secretar General al Asociatiei Industriei Alimentare din Provincia Zhejiang, in urma unor atente dezbateri profesionale.
Recenzii și comentarii
Nu există recenzii pentru acest produs.
Adaugă o recenzie
Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.