Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Delicii chinezesti

      Delicii chinezesti

      6.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      146
      ISBN:
      9786060290032
      Dimensiuni: H: 25cm | l: 20cm
      Adaugă în coș
      70.00
      Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 15 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Delicii chinezesti. Un periplu prin opt traditii culinare ale Chinei


      China este unul dintre locurile natale ale civilizatie umane. Natiunea chineza si-a constituit o splendida cultura, printr-o indelungata creatie si o practica asidua. Bucataria chinezeasca, in calitate de parte integranta a culturii chineze, se poate mandri cu o istorie indelungata si bogata. Gastronomia chineza, dimensiune valoroasa a mostenirii culturale chineze, este cunoscuta in lumea intreaga, atat pentru talentele culinare speciale pe care le presupune si pentru aromele sale atat de diverse, cat si pentru efectele sale terapeutice. Pentru a dezvolta si populariza cultura gastronomica traditionala chineza si pentru a-i ajuta pe prietenii nostri straini sa inteleaga mai bine arta bucatariei chinezesti, autorul combina bucataria traditionala chineza cu obiceiurile culinare malaieziene.
      Cartea de fata se imparte in trei parti, incluzand un rezumat al gastronomiei chinezesti, si cuprinzand opt tipuri de bucatarii, cu texte detaliate si ilustratii atractive. Selectia preparatelor a avut in vedere atat materialele brute utilizate, cat si condimentele care dau gusturile. Datorita punerii in evidenta a metodelor „bucatariei verzi” si a fezabilitatii acestora, cartea este potrivita pentru oricine care simte placerea de a gati.
      Maestrul bucatar chinez Li Xin, Profesor Asociat si Vice-presedinte al Scolii de Turism si Arte Culinare din cadrul Colegiului Economic din Zhejiang, a avut nevoie de doi ani pentru a scrie aceasta carte. Cartea a fost tradusa in limba engleza de catre Domnul Xiong Yuan, Lector la Scoala de Studii Internationale din cadrul Colegiului Economic din Zhejiang. Cultura gastronomica, obiceiurile alimentare, tehnicile culinare, ca si standardele cantitative prescrise in aceasta carte au fost stabilite de catre Dl. Yang Liu, Presedinte al Asociatiei Mondiale a Gastronomiei Chineze, si de catre Dl. He Yeke, Secretar General al Asociatiei Industriei Alimentare din Provincia Zhejiang, in urma unor atente dezbateri profesionale.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.