Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Deserturi

      Deserturi

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      96
      ISBN:
      9786069100479
      Dimensiuni: l: 11.5cm | H: 15cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul "Food as Culture", Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.

      Fiecare regiune din Bel Paese ("frumoasa tara", cum isi numesc italienii patria) se lauda cu o bogatie de dulciuri specifice, de la simple preparate nascute in casele oamenilor de rand, pana la cele mai elaborate retete, dovada a maiestriei culinare, create la marile curti ale Renasterii. Exista pateuri mici si deserturi cat sa le iei cu lingura; prajituri, gogosi si tarte; inghetate si sorbeturi; si dulciuri pe baza de fructe.
      Aproape toate deserturile cuprinse in acest volum, selectate de Academia Barilla, sunt embleme regionale care au devenit, azi, delicatese nationale. La urma urmei, ce ar fi bucataria italiana fara deserturile ei?

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.