Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Despre comunicare

   Despre comunicare

   4.3 / 10 ( 4 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2012
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   488
   ISBN:
   9789737112583
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Despre comunicare se constituie intr-o sinteza a câtorva decenii de cercetari dedicate raporturilor dintre comunicare si societate. Cartea subliniaza importanta teoretica a acestor aspecte si perpetueaza idealul comunicarii, intr-un moment in care asistam la instrumentalizarea acesteia.

   Fara sa pretinda ca este exhaustiva sau ca detine adevarul absolut, aceasta sinteza familiarizeaza cititorii cu modul in care, "in direct", fara distanta data de istorie, stiintele sociale incearca sa introduca un fundament stiintific intr-un domeniu dominat – in mod firesc, deoarece este vorba de comunicare – de pasiuni, interese si ideologii. Prima parte a lucrarii expune cadrul teoretic si ipotezele de lucru, in timp ce urmatoarele cinci sunt consacrate domeniilor conexe de cercetare empirica.

   Dominique Wolton coordoneaza Institutul de Stiinte ale Comunicarii din cadrul CNRS – Centre National de la Recherche Scientifique (Franta) si revista Hermès. Lucrarile sale sunt centrate asupra analizei raporturilor dintre comunicare, societate, cultura si politica.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.