Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Dezvaluirea sinelui tau sexual

      Dezvaluirea sinelui tau sexual

      Cum sa vorbesti despre sex
      3.6 / 10 ( 22 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      336
      Traducatori:
      ISBN:
      9786064007445
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cât de ușor îți vine să vorbești cu partenerul despre viața voastră sexuală? Cât de des reflectezi la dorințele sau la prejudecățile tale privind sexualitatea? Iar, când apar obstacole în viața ta sexuală, te faci că nu le vezi și speri că "vor dispărea, pur și simplu"? Cartea de față, bogată în explicații psihologice și fiziologice, dar și în cazuri și „sexerciții", abordează într-un mod concret și empatic diferitele tipuri de dificultăți care apar în domeniile sexualității și ale comunicării în cuplu. Pornind de la sugestii și abordări testate cu brio în propriile lor cabinete, cele două autoare, specialiste în sex-terapie, te vor ajuta să devii mai conștient de propria-ți sexualitate și să discuți deschis și informat despre sexualitate cu partenerul, dar și cu copiii sau cu specialiștii din domeniul medical sau psihologic. Lectura acestei cărți te va ajuta, așadar, să te confrunți cu temerile referitoare la exprimarea nevoilor și preocupărilor tale sexuale, să-ți examinezi ideile eronate despre sex, să-ți înțelegi mai bine istoria personală sexuală și mai ales să înveți tehnici utile pentru îmbunătățirea vieții sexuale.


      Libby Bennett și Ginger Holczer sunt specialiste în psihologie clinică și sex-terapie și țin cursuri despre sexualitatea umană pentru psihoterapeuții în formare de la Forest Institute of Professional Psychology din Missouri.
      Cuprins
      I. Vorbești cu tine însuți? / 1. Să vorbim despre sex / 2. Șoapte din copilărie / 3. Ecourile secretelor sexuale / 4. Expresii ale răspunsului sexual / 5. Acceptarea provocărilor vieții / II. Vorbești cu mine? / 6. Dialogurile comunicării sexuale / 7. Care ne sunt așteptările / 8. Interpretările dansului relației / 9. Suspinele pasiunii / III. Mă aude cineva? / 10. Discuția cu terapeutul / 11. Discuția cu medicul / Anexe / A. Tulburările sexuale masculine / B. Tulburările sexuale feminine / C. Tehnica sensate focus — focalizarea pe percepțiile senzoriale / D. Cum să porți discuția cu copiii tăi / Mulțumiri / Resurse / Bibliografie /
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.