Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Diavolul

      Diavolul

      2.3 / 10 ( 4 voturi)
      Legare:
      Paperback
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Editura:
      Link-uri:
      Nr. pagini:
      240
      Colectie:
      Traducatori:
      Tara de origine:
      Italia
      Original Language:
      Italiana
      Editia:
      I
      ISBN:
      9789734706112
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Deopotrivă hulit şi adorat, „vinovat“ de unul dintre cele mai sângeroase episoade ale Evului Mediu, Inchiziţia, măr al discordiei atât în familie cât şi în societatea omenească, Diavolul a suscitat dezbateri aprinse încă din cele mai vechi timpuri.
      Rodul unei documentări minuţioase, Diavolul lui Giovanni Papini nu este o istorie a opiniilor şi credinţelor privitoare la Diavol, o călătorie mai mult sau mai puţin erudită, mai mult sau mai puţin distractivă printer legendele vechi şi noi despre Diavol, o prezentare speculativă şi fadă, desprinsă din registrele scolasticii tradiţionale sau o carte despre moralitate, proiectată să apere sufletele oamenilor de capcanele şi asalturile Diavolului.
      Această carte s-a născut din dorinţa de a afla adevăratele motive ale revoltei lui Lucifer (care nu sunt acelea îndeobşte cunoscute), de a vedea adevaratele relaţii dintre Dumnezeu şi Diavol (care sunt mult mai cordiale decât se crede) şi de a crea posibilitatea unei încercări, făcute de o parte a omenirii, de a-l repune pe Diavol în situaţia sa de la început, eliberându-ne astfel pe toţi de tentaţia răului.
      Dedicată minţilor deschise, Diavolul a încercat să deschidă un dialog refuzat de multă vreme de forurile religioase care guvernează omenirea.
      Raspunsul Bisericii Catolice: cartea a fost retrasă din librarii şi incinerată, iar mai apoi a fost interzisă, iar Giovanni Papini a fost excomunicat.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.