Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Dieta fara gluten - Ghid practic

      Dieta fara gluten - Ghid practic

      O necesitate sau o moda?
      4.9 / 10 ( 11 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      150
      Colectie:
      ISBN:
      9789730292695
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Acest ghid înglobează munca și pasiunea de o viață a autorului. Adică peste 35 de ani de experiență în domeniul cercetării alimentare, dintre care 20 dedicați produselor cu destinație specială, cum sunt cele fără gluten. Ghidul are 150 de pagini și este dedicat persoanelor diagnosticate cu Boala Celiacă sau care au în îngrijire copii cu această afecțiune, cadrelor medicale, specialiștilor în nutriție și industrie alimentară.

      Cartea este un ghid practic destinat persoanelor cu boli legate de GLUTEN și celor care doresc să adere la DIETA FĂRĂ GLUTEN.

      Ce este aceast ghid?

      Ghidul de față reprezintă un pachet de informații privind glutenul, boli legate de gluten, cereale permise și interzise în alimentația persoanelor cărora le este indicată dieta aglutenică, precum și o multitudine de recomandări privind alcătuirea dietei fără gluten, respectarea dietei fără gluten și evitarea contaminării încrucișate.

      Cui se adresează?

      • persoanelor diagnosticate cu Boala celiacă sau care au în îngrijire copii cu această afecțiune

      • cadrelor medicale

      • specialiștilor în nutriție și celor din industria alimentară

      Care este structura cărții?

      Partea I-a a ghidului

      • 7 capitole menite să inițieze cititorul cu privire la istoricul cunoscut al bolii, definirea termenilor utilizați, detalii privind Boala celiacă și alte variante ale acesteia, precum și o descriere în detaliu a factorului declanșator, glutenul.

      • o enumerare a celor mai comune simptome, teste sanguine necesare diagnosticării, precum și unele situații particulare în care se pot afla unii pacienți.

      • informații privind cerealele glutenice interzise și cerealele și pseudocerealele fără gluten, permise în dieta aglutenică.

      Partea a II-a a ghidului

      • 3 capitole dedicate dietei fără gluten cu sfaturi utile, imediat după diagnosticare, și de continuare a dietei.

      • posibile boli asociate bolii celiace și alte afecțiuni în care dieta fără gluten poate fi de ajutor (dermatite, diabet, boli tiroidiene autoimune, fibroză chistică, ADHD, autism, colon iritabil și altele).

      • o culegere de peste 50 de întrebări și răspunsuri privind simptome, investigații, factori declanșatori, posibile indicii, afecțiuni asociate, situații particulare, precum și sfaturi utile referitoare la dieta fără gluten și conduita alimentară specifică acesteia.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.