Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Dietetica - o noua filosofie de viata! (vol.I & II)

      Dietetica - o noua filosofie de viata! (vol.I & II)

      8.7 / 10 ( 20 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      512
      ISBN:
      9786063205040
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Despre schimbare, simplitate, sănătate... (vol I)


      DIETETICA este o întreagă filosofie de viață ce urmăreşte o bună adaptare şi înţelegerea complexă a vieţii, fiind o formă de ÎNȚELEPCIUNE.

      A TRĂI bine înseamnă a ne bucura de fiecare clipă, conştienţi fiind de nevoile existenței pământești, iar A ne HRĂNI conştient, înțelegând ROSTUL hranei, înseamnă un mod firesc de A ne SIMPLIFICA viaţa, de a fi SĂNĂTOȘI și de a alege întotdeauna BINELE.

      Am convingerea că fiecare dintre noi începe să facă o treabă bună cu viaţa sa doar atunci când se oprește din a se mai uita în jurul său, la ceilalţi. Când încetează să mai fie preocupat de cei din jur și să-i „analizeze”, abia atunci începe să se formeze ca OM.

      Când te oprești din judecăţi, din a vedea mereu greșelile celor din jur, abia atunci începi să te vezi pe tine, cu bune și mai puțin bune, iar la ceilalţi nu mai vezi nicio greşeală. Porneşti o cercetare despre tine şi despre viaţă, cu BUCURIE, BLÂNDEŢE, într-o SIMPLITATE FIREASCĂ a firii.

      Hrană pentru minte, suflet și viață! (vol. II)

      Atunci când trupul ne este viguros și când mintea este ordonată în gânduri, viața întreagă este așezată și curge firesc. Frumusețea izvorăște din interior, pentru că OMUL SĂNĂTOS și plin de VIAȚĂ este întotdeauna și un OM FRUMOS.

      Atenţia și încrederea asupra fiecărui pas – fie că sunt drepţi, fie că sunt mai ezitanţi –, ne ajută în a nu pierde din vedere drumul. Nimic descalificant nu poate veni în cale atunci când avem această DETERMINARE, nimic nu poate fi destabilizator! Totul are un ROST, de avânt sau de reflectare mai atentă, toate ne sunt date spre IZBÂNDĂ.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.