Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Din oficiu

   Din oficiu

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2014
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   216
   ISBN:
   9786069365847
   Dimensiuni: H: 20cm | l: 13cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   După ce i se repartizează din oficiu cazul unei crime misterioase, un tânăr avocat se trezește prins într-o intrigă de roman polițist care-l depășește. Principala probă de la dosar este o carte. Nedumerit și incitat de confuzia dintre ficțiune și realitate, care ar putea decide soarta unui om aparent nevinovat, avocatul se adâncește în lectura cărții, în centrul căreia se află o crimă. Dar, pe măsură ce află povestea personajului, avocatul descoperă că, până la urmă, între realitate și ficțiune sunt mai multe ițe încurcate decât păreau la prima vedere… Până unde sunt dispuse ciudatele personaje să meargă pentru a-și atinge scopul?

   Cu pasaje de thriller polițist, cu tente de film horror, dar și cu un fundal realist al României de azi, Din oficiu este un roman care te ține în priză până la final.

   Având ca atu-uri un stil alert, direct, captivant și personaje ușor sărite de pe fix, romanul savuros al lui Cristi Ardelean se citește pe nerăsuflate. Realist, fără înflorituri inutile, Din oficiu își spune atât de bine povestea, încât îți lasă senzația că vorbește permanent despre întâmplări pe care le-ai trăit și tu. Pe lângă ritmul și suspansul care nu-și pierd intensitatea până la final, prozatorul are și o altă carte câștigătoare în mânecă, pe care știe când să o arunce în joc: umorul.“ (Cristina Nemerovschi)

   Dacă Din oficiu este un detective story bine condus, e pentru că tânărul Cristi Ardelean are deja o mobilitate ieșită din comun a registrelor narative și o știință a construcției în relief: stilul nervos al relatării poveștii e controlat cu succes de un metatext cinic și ușor melancolic, menit să filtreze «dosarele» personajelor sale în adevărate «dosare de existență».“ (Alex Goldiș)

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.