Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


       Drept penal

      Drept penal

      Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      350
      ISBN:
      9786063901263
      Dimensiuni: l: 18cm | H: 25cm
      Adaugă în coș
      5900
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Culegerea „Drept penal – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene” vine in sprijinul practicienilor cu o selectie a celor mai reprezentative decizii ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia dreptului penal.

      Conform jurisprudentei stabilite de Curtea de Justitie a Uniunii Europene, instantele nationale sunt obligate sa interpreteze dreptul national, in conformitate cu dreptul Uniunii Europene, datorita prioritatii acestuia din urma, astfel incat prezenta lucrare este o carte ce trebuie sa se afle in biblioteca fiecarui practician.

      Lucrarea ofera raspunsuri unor probleme controversate in materia dreptului penal, ridicate in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, precum: retroactivitatea legii penale mai favorabile, circumstantele atenuante si agravante, autoratul, coautoratul si complicitatea, pedepsele principale, accesorii si complementare.

      Actele de terorism, traficul de droguri, spalarea de bani, traficul de migranti, frauda fiscala, manipularea pietei de capital, contrabanda, tortura, tratamentele inumane sau degradante, trecerea ilegala a frontierelor de stat, dar si multe alte probleme de drept penal isi gasesc raspunsurile in prezenta lucrare.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.