Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
    Dreptul comertului international. Tratat - Partea generala si Partea speciala

   Dreptul comertului international. Tratat - Partea generala si Partea speciala

   3.0 / 10 ( 2 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2017
   Editia:
   a II-a
   Tip copertă:
   Paperback
   Colectie:
   ISBN:
   9786063900358
   Dimensiuni: H: 25cm | l: 18cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   DREPTUL COMERȚULUI INTERNAȚIONAL. TRATAT. PARTEA GENERALA, Ediția a II-a, revizuita și adaugita


   Lucrarea „Dreptul comerțului internațional – Partea generala” cuprinde o analiza aprofundata a principalelor instituții juridice incidente in materia teoriei generale a dreptului comerțului internațional, și anume: privire generala asupra comerțului internațional și a dreptului comerțului internațional (incluzand regimul juridic al investițiilor straine in Romania și regimul general al exporturilor și importurilor din/in Romania), subiectele dreptului comerțului internațional (incluzand subiectele de naționalitate romana, activitatea de comerț a persoanelor fizice și juridice straine in Romania și societațile europene), precum și teoria generala a contractelor de comerț internațional.
   DREPTUL COMERȚULUI INTERNAȚIONAL. TRATAT. PARTEA SPECIALA, Ediția a II-a, revizuita și adaugita

   Lucrarea „Dreptul comerțului internațional – Partea speciala” cuprinde o analiza aprofundata a principalelor contracte de comerț internațional și a unor instituții juridice conexe, precum: contractul de vanzare internaționala de marfuri, conform Convenției Națiunilor Unite de la Viena (1980), prescripția extinctiva in materia vanzarii internaționale de marfuri, conform Convenției de la New York (1974), uzanțele uniformizate in materia vanzarii internaționale – Incoterms 2010, operațiunile de contrapartida in comerțul internațional, cu speciala privire asupra celor axate pe contractul de vanzare, contractele de intermediere in comerțul internațional, contractele de transport internațional de marfuri, precum și alte contracte din comerțul internațional.
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.