Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Dupa asfintit

      Dupa asfintit

      8.7 / 10 ( 10 voturi)
      Varsta recomandata:
      16-18 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      624
      Traducatori:
      ISBN:
      9786064003102
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ultimul volum al trilogiei Minți primejdioase


      Ruby nu poate privi înapoi. Pustiită sufletește de o pierdere imposibil de suportat, ea și ceilalți copii supraviețuitori ai atacului declanșat de guvern asupra orașului Los Angeles pleacă spre nord, cu intenția de a se regrupa.
      Odată cu destrămarea Ligii Copiilor, Ruby devine lider și formează o alianță surprinzătoare cu fratele lui Liam, Cole. Pe tot cuprinsul țării se află încă mii de alți copii Psi care suferă în „lagărele de reabilitare" guvernamentale. Dar planul conceput de Ruby și Cole pentru eliberarea lagărelor nu este susținut chiar de toată lumea.
      Cu soarta unei întregi generații în mâini, Ruby nu are voie să facă nicio greșeală. O singură mișcare greșită poate fi scânteia care să arunce în aer întreaga lume.

      "Încheierea trilogiei Minți primejdioase este plină de tensiune și de dramatism. Intriga are o mulțime de răsturnări de situație, dar suspansul e bine dozat: îți menține vie curioziatatea până la ultima pagină." - Booklist Online

      "O poveste care te bântuie… Bracken creează o lume distopică surprinzătoare și terifiantă." - Kirkus Review

      Alexandra Bracken este o autoare americană prezentă pe listele de bestseller New York Times. Născută în Arizona, a moștenit darul imaginației și al lumilor distopice de la tatăl său, mare fan Star Wars. A studiat istoria şi literatura engleză la College of William & Mary din Virginia, apoi a lucrat timp de șase ani în domeniul editorial. După ce a decis să se dedice integral scrisului s-a întors în Arizona, unde locuiește într-o casă plină de cărţi. Romanele sale sunt traduse în peste 15 limbi.

      La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut primele două volume ale trilogiei: Niciodată înduplecate și Minți primejdioase.
      Drepturile de ecranizare a trilogiei Minți primejdioase au fost achiziționate de către Fox și compania de producție 21 Laps.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.