Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Dusmanca. Balul

      Dusmanca. Balul

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      200
      ISBN:
      9789734652266
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Romanul Balul a fost adaptat pentru marele ecran in 1931, in regia lui Wilhelm Thiele si avind-o in distributie pe Danielle Darrieux.
       
      Cu o mama frivola si prea ocupata cu flirturile ca sa se mai ingrijeasca si de cele doua fiice, cu un tata mereu prins cu afaceri departe de casa, Gabri, eroina romanului Dusmanca, se maturizeaza mai mult la voia intimplarii. Copilaria ei are drept singur tovaras ranchiuna fata de mama, care cu vremea se transforma in dorinta de razbunare. Aproape pe nesimtite, copila taciturna si neglijata de toti devine o tinara plina de farmec, dar si egala inamicei sale dintotdeauna. De-acum, razbunarea ii e mai la indemina ca oricind, insa conflictul difuz dintre cele doua femei e dominat de sentimente contradictorii, de intuitii si neintelegeri, de impulsuri incontrolabile si remuscari coplesitoare.
      La fel ca Gabri, micuta Antoinette Kampf din Balul creste simtindu-se mai degraba un obstacol decit o fiica, un accesoriu niciodata multumitor, cu dorinte si asteptari mereu neglijate. Cind parintii ei, proaspat imbogatiti, pun la cale cel mai important eveniment al vietii lor sociale, un bal grandios care sa le marcheze intrarea in lumea buna, Antoinette gaseste prilejul sa razbune toate umilintele din trecut, insa micul ei puseu de furie scapa de sub control.
       
      „Dusmanca, in care se afla germenele unui alt roman al lui Irene Nemirovsky, Le Vin de solitude, are drept protagonista o adolescenta revoltata a carei mama, «dragalasa si delicata ca portelanul», este de fapt un monstru de egoism care-si insala sotul si-si lasa copiii in voia sortii.” (Jonathan Weiss)
       
      „Balul e romanul care i-a creat lui Irene Nemirovsky imaginea unuia dintre cei mai talentati si mai apreciati scriitori ai generatiei ei.” (The Guardian)
       
      „Balul surprinde relatia imorala dintre o mama plina de ambitia de a parveni social si fiica ei de paisprezece ani.” (The Independent)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.