Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor, precum și pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      ECG in 10 zile

      ECG in 10 zile

      5.0 / 10 ( 8 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      Nr. pagini:
      640
      ISBN:
      9786065871960
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

       

      Electrocardiografia este o explorare cardiacă neinvazivă extrem de importantă, care se poate efectua în orice condiții şi care oferă informații foarte utile pentru strategia terapeutică ulterioară. Având în vedere importanța diagnostică vitală a electrocardiogramei, ea trebuie înțeleasă şi însuşită de toți medicii, indiferent de specialitate, de medicii rezidenți, de studenții la me-dicină și de alți profesioniști din domeniul medical. ECG în 10 zile are la bază cursul foarte popular al autorului și oferă o abordare pas cu pas unică, imagini vectoriale extrem de clare, plus trasee ECG de exercițiu pentru a crește încrederea în sine și a rafina abilitățile clinice.


      În paginile acestei lucrări veți găsi informații esențiale privind anomaliile de conducere sino-atrială şi atrio-ventriculară, ischemia şi infarctul miocardic, aritmiile prin reintrare şi cele ectopice, sindroamele de pre-excitație, tahicardiile cu complexe QRS largi și pacemakerele electronice. La sfârşitul cărții sunt prezentate 100 de electrocardiograme diverse cu interpretare.

       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.