Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Faimosul Tarot Epinal

      Faimosul Tarot Epinal

      7.3 / 10 ( 6 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      128
      ISBN:
      9786068742779
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 13cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cutia conține o broșură explicativă cu 128 de pagini și 78 de lamele.

      Lamelele de Tarot au fost folosite mai ales pentru a interoga Destinul despre Prezent și Viitor. Ele vorbesc și despre Trecut, dacă acesta are anumite repercusiuni asupra Prezentului sau Viitorului celui care consultă jocul de divinație Tarot. Dacă jocul de divinație Tarot este și astăzi la loc de mare cinste, aceasta se datorează faptului că și-a dovedit din plin utilitatea! A străbătut secolele fără a-și pierde absolut deloc din puterea lui magică. Dimpotrivă, a luat amploare, s-a extins. Cele mai mari personalități ale acestei lumi îi cer sfatul. Nu ne rămâne decât să-l folosim și noi la rândul nostru în mod rodnic și să învățăm să interpretăm cu exactitate prețioasele îndrumări pe care el ni le oferă.


      Această versiune de tarot a fost tipărită în 1830 de Jean-Charles Pellerin (1756-1836), celebru ilustrator și designer născut în orașul Epinal, Franța.
      Lucrarea, grandioasă în felul ei, are la bază munca migăloasă de gravare în lemn a marelui creator de imagini al epocii napoleoniene, celebrul gravor Georgin.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.