Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Ai 10%, 15% sau 20% reducere, în funcție de câte cărți pui în coș. Detalii aici.

   Familia constienta

   Familia constienta

   O revolutie in parentaj sau despre cum sa ne crestem copiii cu atentie si intelepciune
   8.7 / 10 ( 3 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2018
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   480
   Colectie:
   Traducatori:
   ISBN:
   5948417340225
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   „Cu totii avem capacitatea de a creste copii flexibili si conectati emotional. Cu toate acestea, multi dintre noi nu reusim, fiindca suntem orbiti de conceptii gresite despre ce inseamna parentajul modern si de propriile limitari interioare. Ceea ce fac in Familia constienta este sa va arat cum puteti cultiva cu copiii vostri o relatie care sa ii ajute sa infloreasca; mai mult, veti fi transformati pentru a atinge de asemenea acea stare de mai mult calm, mai multa compasiune si intelepciune.


   Aceasta carte va va purta intr-o calatorie in care veti trece dincolo de frica si iluziile legate de parentaj si va va ajuta sa deveniti acel parinte care ati visat sa fiti: deplin prezent si constient. Va va inarma cu strategii practice, la indemana, si cu exemple reale de viata, pe care le-am cules din experienta mea ca parinte si psiholog clinician, care demonstreaza extraordinara putere a parentajului constient. Fiecare persoana din familia voastra este gata pentru o trezire a constiintei. Veniti alaturi de mine in aceasta calatorie?"

   Shefali Tsabari, Ph.D.
   Media

   "Familia conștientă sau despre cum să ne creștem copiii cu atenție și înțelepciune, a autoarei Shefali Tsabary este o carte pe care o recomand pentru perspectiva ei despre valoarea și rolul relației părinte-copil, pentru modul în care te sprijină pe tine ca părinte și a te înțelege și a înțelege modul în care avem ca părinți tendința de a-i controla pe copii și a ne justifica controlul prin grijă. Un text foarte util pentru cultura noastră cu o istorie de pedeapsă, critică și control. Autoarea a structurat mesajele pe care vrea să le comunice în 7 mituri, de exemplu, Părinții trebuie să dețină controlul sau Un Părinte bun este iubitor, mituri care ne provocă fiecăruia dintre noi convingerile de părinți și ne sprijină să reflectăm cu mai multă înțelepciune față de alegerile pe care le facem în relația cu noi și copiii noștri. Ce înseamnă să iubești fără să încurajezi îndreptățirea? Mai ales acum când resursele la care au acces copiii sunt mult mai multe, când tehnologia ne și le distrage atenția de la nevoile sănătoase și când există acest discurs public al căutării fericirii și plăcerilor imediate.

   Cum devenim noi părinții mai autentici? Mai conștienți de cine suntem, ce vrem, care este identitatea noastră și către ce ne îndreptăm? Cum frica ne blochează multe din momente și ne crește anxietatea și agresivitatea. Teama că ceva nu este în regulă cu copilul, teama că i se va întâmpla ceva rău, teama că pierdem controlul. Fricile noastre se transformă, dacă nu le conștientizăm, în tendința de control a copilului și, din păcate, ne distanțează de el. Nu-l mai vedem pe copil, cine este el diferit de noi, cum se simte el, cum îl pot sprijini, să-l ascult fără să fim reactivi datorită propriilor noastre frici și anxietăți. Cum să fim părinți prezenți, să fie înțelegere și acceptare, pace și liniște.

   Vă recomand să o ascultați și să-i citiți cărțile. Vă vor sprijini să vă transformați viața și familia. Să deveniți mai conștienți și capabili să fiți prezenți în relația cu dumneavoastră, copilul și familia." Domnica Petrovai

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.