Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Fericire spontana

      Fericire spontana

      8.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      384
      Colectie:
      Editia:
      a II-a
      ISBN:
      9786064402059
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      4500
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cine nu îşi doreşte să fie fericit? Dar ştim oare cu adevărat ce înseamnă asta? Și, mai ales, cunoaştem piedicile din calea nostră spre ceea ce este , poate, cel mai mare deziderat uman al tuturor timpurilor?

      Bazată pe opera de pionierat a lui Andrew Weil în medicina integrativă, cartea de faţa ne propune o reinterpretare a conceptului de fericire, analizând limitele modelului biomedical în tratarea depresiei şi elaborând unul nou, care se sprijină pe structura indivizibilă a dimensiunii minte-corp. Dr. Weil îmbină armonios teoria şi practica. Bazându-se pe integrarea psihologiei orientale în cea occidentală, el ofera o varietate de metode validate ştiinţific pentru a contracara stările emoţionale negative şi obişnuinţele mentale contraproductive, pentru a ameliora depresia şi anxietatea şi pentru a întari sentimentele de mulţumire şi rezilienţă care conduc la restabilirea echilibrului emoţional. Puse în practică în mod susţinut, aceste metode ne pot ajuta să ne sustragem tendinţei generale a lumii contemporane , pentru care statisticile în ceea ce priveşte depresia sunt mai sumbre ca niciodată.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.